EXCLUSIV  Horoscop 7 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. S-ar putea să plătiți pentru greșelile altora

Sursă foto: Pexels (Ketut Subiyanto)
Sursă foto: Pexels (Ketut Subiyanto)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Odihna este destul de importantă, mai ales că oamenii vă obosesc, toți oamenii din jurul vostru, mai ales cei mai apropiați, pe care îi vedeți zi de zi sau cei cu care vorbiți zi de zi, vă obosesc. Sunteți tracasați și aveți nevoie să vă retrageți, să vă liniștiți și să stați undeva într-un colț al vostru pentru cinci sau zece minute. 

Horoscop SCORPION

Știți cum este? Le spuneam și altora că le-ar trebui spirit de echipă. Și vouă vă spun că v-ar prii să nu lucrați singuri și să nu vă bazați doar pe forțele proprii. Cu Jupiter - Marte în casa a șasea cu siguranță colegii vă vor fi de ajutor. Vă vor și supăra, vă vor enerva, dar știți destul de bine că nimic nu e perfect în viață. Asta trebuie să înțelegeți astăzi și cu siguranță dacă înțelegeți, vă va merge totul ca pe roate. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Cu cât încercați să controlați o situație, să o amânați, să o anulați, cu cât vreți să se facă cum ați visat voi azi noapte, cu atât n-o să vă iasă. În schimb, dacă, aveți puțină flexibilitate astăzi în absolut orice, până și la stabilirea programului cu cine duce copilul în parc, la grădiniță, câinele la plimbare. Trebuie să fie puțină flexibilitate implicată, pentru că altfel, va veni seara și veți fi super nervoși, super supărați și ați fi zis ”da, măi, dar nu aș fi putut să fiu și eu mai flexibil? De ce am ținut cu dinții de o situație care nu era atât de importantă?”

Horoscop CAPRICORN

Vă bazați destul de mult pe ceilalți, le oferiți destul de multă încredere, dar pe alocuri pentru că simțiți astăzi că undeva înăuntrul vostru nu e puterea aia interioară. O simțiți puțin...e un teren sec interior astăzi. E foarte multă anxietate, e foarte multă frică și rușine. Este una dintre acele zile când vă e rușine, vă este frică să nu greșiți, vă este rușine să greșiți, dar tocmai aceste stări te fac să greșești și te bagă în niște situații în care ești forțat să retrăiești acel sentiment, acea stare interioară. Aveți grijă astăzi din acest punct de vedere.

Horoscop VĂRSĂTOR

Pe de-o parte ați vrea să stați mai liniștiți, să nu vă deranjeze nimeni la serviciu, să vă faceți treaba așa cum ați visat voi, cum v-ați fi imaginat, dar pe de altă parte nu aveți cum și va trebui să ieșiți în față, să vorbiți, să ascultați, să convingeți și să speculați și să fiți nevoiți să și încasați anumite...să plătiți voi pentru greșelile altora. 

Horoscop PEȘTI

În afară de faptul că v-am spus de cheltuieli în continuare, trebuie să aveți grijă acolo, haideți să ne uităm și din punct de vedere financiar. V-am tot zilele acestea că s-ar putea să fie nevoie să aveți grijă, dar aș vrea ca astăzi să nu îi întrebați pe ceilalți cum își cheltuiesc banii și să îi certați, ci mai degrabă să vă gândiți cum îi cheltuiți voi și ce ați putea face să vă fie mai bine pe viitor. 

Youtube video image

Zodia care trebuie să fie atentă la bani

Astrologul Daniela Simulescu a venit cu precizări interesante despre cum va fi săptămâna 6-12 iunie 2022 pentru zodia Berbec:

„Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Taur, în Casa a 2-a a ta, iar Venus va face conjuncția cu Uranus. La tine chiar este despre bani săptămâna ce urmează. Trecem peste Soarele în sextil cu Chiron, trecem și peste acea conjuncție parasolară. Tu chiar trebuie să-ți faci o curățenie în zona financiară. Pot fi cheltuieli aiurea, dar pot fi și unele investiții, mai ales în propria persoană, pentru că Marte, guvernatorul tău, e în Casa 1. E clar că trebuie să investești în tine.

În primul rând trebuie să investești în modul în care te îmbraci, te arăți, în ceea ce știi, pentru că e și Jupiter în Casa 1 și zice: Domn'le, dacă vrei să-ți fie mai bine, trebuie să-ți extinzi puțin mintea, limitele. Învață ceva, citește ceva, mergi la un eveniment, mergi la o conferință”. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel