EXCLUSIV  Horoscop 7 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să stea mai retrasă. E mai degrabă despre ei, nu despre tine

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul, să iasă de la tine și să intre în Casa a II-a. S-ar putea să ai un pic de furie, nu un pic, ci mai multă furie, zilele acestea.

Dar nu trebuie să o redirecționez către alții, ci trebuie să cauți metode prin care să o procesezi într-un mod sănătos, iar faptul că Venus face Careu cu Saturn, s-ar putea să simți că ceilalți nu apreciază modul tău de comunicare sau că nu te înțeleg.

Taur/Ascendent în Taur

Ei, bine, urmează să se întâmple ceva important. Marte va intra în semnul vostru. Te vei simți presat, dar nu știi de ce. Vei avea senzația că toată lumea are ceva cu tine, că te bârfesc oamenii, că fac tot felul de planuri împotriva ta. E doar în capul tău, pentru că și Venus, guvernatoarea ta, face Careu cu Saturn și apar mai multe dubii,  multă neîncredere, dar stai liniștit, că duminică îți revii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus face Careu cu Saturn, după ce am avut, ieri, Luna Nouă în semnul tău, ți-ai revenit. Ce ai de făcut acum? Să nu crezi tot ce își spun ceilalți, pentru că e mai degrabă despre ei, nu despre tine.

Iar duminică Marte va intra în Casa a 12-a și ți-aș recomanda ca la finalul săptămânii să fii mai retras.

Rac/Ascendent în Rac

Marte va intra în Casa a 11-a, duminică, iar asta îți convine de minune. Pentru că te va face dornic să lupți mai mult pentru planurile tale și nu vei mai fi atât de atent la ce zic ceilalți, ci mai degrabă te cerți cu ei dacă îndrăznesc să te critice.

Leu/Ascendent în Leu

Ai așteptări mari de la prieteni, zilele acestea, și s-ar putea să fii dezamăgit. Și s-ar putea și ei să se simtă dezamăgiți de tine. Nu uita că Marte intră în Casa a 10-a, așa că încearcă de astăzi să nu lași ceva pe luni. Adică dacă ai ceva de terminat astăzi, termină astăzi, că luni vor apărea altele la serviciu și nu o să ai timp de toate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ei, bine, sunt și momente mai neplăcute pe plan profesional, astăzi și mâine, dar Marte intră în Casa a 9-a duminică și s-ar putea să îți aducă un dor de ducă fantastic.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel