EXCLUSIV  Horoscop 7 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să fie cu ochii pe colegii de muncă! Vei avea de câștigat

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 7 noiembrie, Venus din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Iubirea se îmbină într-un mod armonios cu intensitatea și pasiunea. Ne putem îndrăgosti nebunește, ne vom devota complet, dar vom și simți trădarea la un nivel greu de imaginat. Ne vor atrage controversele în amor, dar și luptele pentru putere.

BERBEC

Ai mare nevoie să fii atent la ce zic, dar şi la ce îţi transmit nonverbal colegii. De asemenea, tu una vei zice la serviciu, dar într-un fel vei acţiona. Se îmbină armonios totul, dar este important să ai în vedere întregul tablou.

TAUR

O zi foarte romantică... Poate că aţi aşteptat momentul să vă scoateţi partenerul/partenera la o cină, poate aţi aşteptat momentul să faceţi un cadou, să planificaţi ceva.

GEMENI

Veţi fi mai intuitivi la locul de muncă, veţi ghici puţin vulnerabilităţile şi punctele tari ale celorlalţi, atât din echipa voastră, cât şi din alte echipe, astfel încât să legaţi conexiuni.

RAC

Sunteţi cei care mediaţi, care aduceți armonie, cei care găsiţi soluţii, cei care vreţi să aduceţi pace pentru toată lumea. La unii se va putea, la unii nu, dar voi vă veţi gândi doar unde nu aţi putut.

LEU

Este momentul potrivit în care să vă dați seama că nu veţi obţine nimic până nu investiţi ceva. Poate că au fost situaţii în viaţă în care aţi obţinut totul fără să investiţi. Ei bine, nu va mai merge. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai productivi.

FECIOARĂ 

Multă pasiune, astăzi, multă intensitate, dar şi o capacitate de focusare şi de concentrare uimitoare, mai ales când găsiţi ceva ce vă place.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel