EXCLUSIV  Horoscop 8-14 ianuarie 2024/Săgetător. Daniela Simulescu: Evitați decizii importante

Foto: Daniela Simulescu
Foto: Daniela Simulescu

Pentru nativii Săgetător începe o săptămână plină de scenarii.
 

"Dacă stați prea mult timp în mintea voastră nu se întâmplă nimic bun, riscați să credeți niște scenarii care vin dintr-o nevoie interioară întortochiată a sufletului. Evitați decizii importante, dacă se poate sau dacă le luați, întrebați pe cineva. Din a doua parte a săptămânii vorbim de bani, în teorie arhietipul săgetătorului este foarte exagerat, are un exces de zel în orice, poate să piardă controlul foarte ușor.

Puteți trece la extreme, când sunteți cei mai generoși, când sunteți cei mai zgârciți și economi. Oarecum Luna nouă o să fie în casa a 2-a, avem și Marte care face un trigon cu Jupiter și o să intre și Mercur la sfârșitul săptămânii în casa a 2-a. Este săptămâna în care trebuie să mențineți un echilibru între cele două extreme, nici să fiți cei mai generoși, dar nici să nu dați nimic.

Cumva zilele acestea le puteți folosi pentru a fi mai serioși, mai matematici, mai atenți. De asemenea nu v-ar strica să vă gândiți la o strategie financiară pentru 2024", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Emisiunea integrală AICI.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel