EXCLUSIV  Horoscop 8 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să înceteze să se mai sacrifice. Nu te mai întoarce în trecut!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 8 decembrie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, vom reuși să găsim echilibrul între ce visăm și ce se poate realiza.

BALANȚĂ

Unii dintre voi vă bazaţi foarte mult şi pe resursele altora. Dacă vreţi să obţineţi ceva de la alţii, trebuie să daţi şi voi.

SCORPION

Vi se pare că voi aveţi dreptate, partenerului i se pare că el are dreptate. Pot apărea astfel de situaţii care pot fi şi comice. Pe moment, vă enervaţi şi reacţionaţi precum nişte copii. Negocierea este foarte importantă.

SĂGETĂTOR

Aveţi o atitudine în care portretizaţi trecutul într-un mod.... Cu toţii avem aşa o plăcere pentru nostalgii, doar că voi exageraţi şi vreţi să îi faceţi şi pe ceilalţi să creadă că era mai bine. Este important ce se întâmplă aici şi acum, nu atunci. Nu vă sacrificați doar de dragul de a o face.

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

CAPRICORN

Nu luaţi voi deciziile, în weekendul acesta, ci lăsaţi-i pe alţii să le ia pentru voi. Dacă le luaţi voi, ajungeţi la tot felul de negocieri, de contre.

VĂRSĂTOR

Este un weekend foarte bun pentru cei care merg la locul de muncă. Vor găsi resurse interioare să aibă nişte reuşite. Cei care stau acasă s-ar putea să facă pe şefii cu oamenii dragi, iar aceştia să nu suporte, să considere că nu aveţi niciun drept. Trebuie să fiţi mai maleabili, mai în banca voastră, alături de cei dragi.

PEȘTI

Suntem după nişte zile foarte importante pentru voi. Cumva, ar fi bine să vă ocupaţi doar de latura serioasă a vieţii şi nu de cea superficială. Cu cât evadaţi mai mult, cu atât vă veţi simţi obosiţi, pentru că trebuie să ţineţi o poveste. Cu cât vă ocupaţi de treburile casei, de drumurile pe care le aveţi de făcut, cu cât rămâneţi mai ancoraţi, vă veţi simţi mai bine în propria piele.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel