EXCLUSIV  Horoscop 8 mai, Venus în Rac: Fecioarelor le priește! Zodia care se blochează și are impresia că așa va fi toată viața, că nu mai iese de acolo

pexels foto
pexels foto

Venus a intrat în Rac, iar mâine avem conjuncția Soare-Uranus în semnul Taurului, care ne poate aduce multe evenimente neprevăzute. 

Iată horoscopul zilei de 8 mai pentru BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU și FECIOARĂ: 

Nu uita să asculți și la zodie și la ascendent! 

BERBEC

Guvernatorul tău, Marte, este în Rac, acolo unde a intrat și Venus. Cu alte cuvinte, fericirea ta va veni din mediul familiar. Tu trebuie să te axezi pe acasă zilele acestea! 

TAUR

Conjuncția Soare - Jupiter nu prea-ți priește, pentru că pot apărea situații neprevăzute în familie sau la serviciu, despre care tu o să ai impresia că așa rămân toată viața și că nu mai ieși de acolo. 

GEMENI 

Venus a intrat în casa a doua și dacă-i place ceva acolo, adoră cheltuielile. Ocupă-te de cele pentru propria plăcere. 

RAC

Cu Venus în semnul tău, bucură-te de tine, de o rochie frumoasă. Efectiv trăiți viața, trebuie să fiți carismatici, atrăgători, hotărâți. 

LEU 

Venus a intrat în casa a douăsprezecea, iar, când se întâmplă asta, suntem nostalgici. Prin conjuncția Soare-Uranus, nimic nu e sigur profesional pentru voi. 

FECIOARĂ

Vouă vă priește intrarea lui Venus în Rac, veți primi sprijin de la apropiați, de la prieteni, de fiecare dată când veți avea nevoie, nu ezitați să cereți. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel