Horoscop 9 - 15 octombrie 2023. Mihai Voropchievici: Zodia cu protecţie divină

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul pentru săptămâna 9 - 15 octombrie 2023. 

Ce ne așteaptă în zilele următoare aflăm chiar de la numerologul Mihai Voropchievici. Prezent în emisiunea Cătălinei Porumbel - „Adevăruri ascunse”, el a venit cu previziunile pentru perioada 9 - 15 octombrie 2023.

Jocul viitorului cu Mihai Voropchievici 

Berbec

„Berbecul are albul, carte semnificativă care are și numărul 13 totodată. Asta nu înseamnă că trebuie să vă sperie pentru că este o carte foarte bună care simbolizează că veți avea o săptămână cu protecție foarte puternică din partea unor persoane sus puse. Față de Berbec, dau dovadă de generozitate și înțelegere spirituală”

Taur

„Taurul dă de 19 care este roșu. Taurul, când vede roșu, este jale! Carte mai degrabă pozitivă. Simbolizează că tu ai o energie debordantă și va fi bine canalizată spre anumite lucruri pe care vrei să le rezolvi. Veți domina situația dând dovadă de dinamism. În final, veți obține reușita!”

Gemeni

„Gemenii au numărul doi. Gemenii au o carte neutră. Simbolizează o săptămână în care sunt cuprinși de visare, de trecut, îți amintești de lucruri petrecute demult. Ești mai pasiv față de cei din jur. Nu te mai interesează ce spun cei din jur. Va trebui să fii mai receptiv și să-ți controlezi emoțiile”.

Rac

„Semilunele la Raci. Este o carte la fel de neutră. Săptămâna viitoare, Racii sunt obligați să facă o alegere. Trebuie să renunțe la ezitare, îndoială și la dualitate. Acea rivalitate pe care trebuie să o tranșeze cu o anumită persoană va fi în folosul său. Ai grijă, reflectează înainte de a acționa”

Leu

„Șapte. Furtună! Este o carte negativă. Ceva te dă peste cap. Ești gata pentru orice dispută. Cineva își rănește orgoliul, te umple de nervi. Ai grijă cum reacționezi pentru că ruptura s-ar putea să fie inevitabilă”

Fecioară

„Opt. Ovalul. Carte neutră, mai degrabă pozitivă. Indică, mai ales pentru femeile care nu au copii, fecunditate. Este bine să vă luați o pauză, să mergeți la o căsuță undeva la munte”

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel