EXCLUSIV  Daniela Simulescu, horoscop 9-15 septembrie 2024. Zodia care trebuie să aibă grijă ce vorbește în pauzele de la muncă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu a dezvăluit previziunile pentru zodia Berbec de săptămâna viitoare.

„Bun, să începem cu Berbecul sau cei cu ascendentul în Berbec. Trebuie să recunoaștem, intrarea lui Marte în Casa Patra, ție nu prea îți priește. Și o să observi în perioada următoare că îți ții gura, stai liniștit și strângi în tine. O să ai momente în care efectiv vrei să izbucnești. Doar că nu izbucnești la fața locului. Te duci acasă, te enervezi, ruminezi, te înfurii, te superi pe cei dragi, te răzbuni pe ei deși ei nu au nicio vină, mai strici ceva prin casă, neatent.

Deci trebuie să găsești totuși o soluție prin care să nu-i pedepsești pe cei nevinovați. Sau să nu întorci furia din carieră, din sfera profesională, să o duci acasă. Momentul în care ajungi acasă, șterge-te pe preș, cum se zice, și intră în casă un om nou. Doi la mână, gândește-te că intra Mercur în Casa a Șasea, ceea ce te ajută să stai cu tine,  și să-ți pui pe hârtie planurile și să-ți faci foarte multe calcule.

Săptămâna aceasta e mai bună pentru planuri, pentru scris pe hârtie, pentru calcule. Cu acțiunea mai stai, nu este încă momentul. Și ți-ar prii săptămâna aceasta să-ți faci curățenie în acte, în documente, în sertare, în chestiunile administrative, în treburile gospodărești, să știi ce faci pentru toamnă, ce faci pentru iarnă, cum este bugetul. De asemenea, cu Mercur în Casa a Șasea, trebuie să ai foarte mare grijă la discuțiile cu colegii. Să nu fii nici prea critic, dar nici prea dulce. Trebuie să găsești un echilibru. Deci, ai nevoie să fii cât mai harnic și cât mai calculat zilele ce urmează”, a precizat Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel