EXCLUSIV  Horoscop 9 ianuarie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus horoscopul zilei de 9 ianuarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară.

Astrologul Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de 9 ianuarie 2024 pentru primele 6 zodii.

Berbec

Grijă foarte mare dacă ai de susținut examene, prezentări, sau dacă vei călători. Mercur își cam face de cap în Casa a 9-a. Când face careu cu Neptun, s-ar putea să te trezești cu niște pierderi, de cele mai multe ori financiare.

Taur

Există un risc de pierderi financiare, încurcături sau păcăleli. Nu e cazul să vă lăsați influențați de nimeni.

Gemeni

Mercur e guvernatorul vostru, iar în careu cu Neptun, una ziceți, alta faceți. Partenerul e la fel. Nu puteți să puneți punctul pe i și s-ar putea să vă lăsați cuceriți de tot felul de idei ciudate și nepotrivite pentru lumea în care trăim.

Rac

Stați departe de discuțiile cu colegii, discuțiile despre viața privată, departe de bârfe și curiozități care nu își au rostul la locul de muncă. De asemenea, dacă mergeți la doctor și e ceva ce nu vă sună bine, mai verificați și nu vă diagnosticați voi.

Leu

Mercur este în Casa a 5-a. În mod normal,a cest tranzit vă priește, dar când face Careul cu Neptun aveți tot felul de fantezii, idei, scenarii. Trăim pe Pământ și ar fi bine ca multe din acele scenarii să rămână în capul vostru.

Fecioară

Mercur e în Casa a 4-a, în careu cu Neptun în Casa a 7-a. Nu vedeți clar gesturile celorlalți, nu vă dați seama de veridicitatea vorbelor lor și aveți tendința de a petrece timp cu oameni dubioși. Stați departe de ei.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel