EXCLUSIV  Horoscop 9 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Mai mulți nativi trec prin tensiuni și se contrazic

Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)
Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Ping-pong-ul cu ceilalți nu este foarte plăcut. Este frustrant, tensiunile acestea ”ba fă tu, ba fă tu, ba tu ești de vină” nu duc la nimic doar că într-o asemenea zi nici nu găsiți punctul acela în care să ziceți ”hai să ne liniștim și continuăm mâine”, toată ziua o veți ține așa, mai ales cu oamenii foarte apropiați, vă place să vă contraziceți foarte mult. 

Horoscop SCORPION

Voi vă contraziceți cu colegii sau încercați să îi faceți să facă lucrurile în ritmul vostru. Sau ei vor ca voi să acționați după cum vă cer ei. Apar tensiuni, apar neplăceri, apar contre. Să ferească sfântul să vă contreze cineva mai mult astăzi și să considerați că nu meritați să vi se întâmple asta, că nu vreau să mă gândesc ce planuri de răzbunare veți avea. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu prea aveți chef de muncă azi. Cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, nu prea este chef de muncă astăzi la voi, efectiv, nu prea vă arde, ați vrea mai degrabă să ieșiți în oraș cu prietenii, să vorbiți cu vecinii, să mergeți la cumpărături, să vă mai uitați prin ce garderobă aveți. Adică, nu prea aveți chef de muncă astăzi, de asta ați face bine să vă ocupați de ce e mai important și ce e amânat să fie amânat.

Horoscop CAPRICORN

Trigonul lui Mercur cu Pluto vă împinge să vă cereți drepturile, să vă faceți prezența simțită, să spuneți ce vreți, să spuneți ce vă place și ce considerați voi că ar merge sau că s-ar potrivi cu o anumită situație. Spuneți, îndrăzniți, ieșiți din carapace. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Partea financiară este destul de zguduită și pe ici, pe colo este puțină grabă. Puțină grabă aș zice că nu strică, dar pe voi astăzi vă strică graba. Dacă astăzi ați putea să vă țineți doar de cheltuielile uzuale, ar fi perfect. Altfel, s-ar putea să cheltuiți mai mult decât este cazul pe un produs și mâine să descoperiți că putea fi cumpărat și la un preț mai mic. 

Horoscop PEȘTI

Vine o situație din aceasta în care trebuie să mai ascultați și de ceilalți, chiar v-ar prii. Vedeți voi, aveți acest Saturn care a început retrogradarea în casa a douăsprezecea și înseamnă că undeva, cineva din trecut sau o persoană mai în vârstă, mai matură, mai înțeleaptă vă oferă un sfat, vă recomandă ceva sau vă blochează o anumită inițiativă, tocmai pentru că vrea să vă arate că nu v-ați gândit de mai multe ori și nu v-ați luat toate măsurile necesare în acest sens, pentru reușita ideii respective. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel