EXCLUSIV  Horoscop 9 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zi bună pentru a da cu PUMNUL în masă!

Pexels / Horoscop 9 noiembrie
Pexels / Horoscop 9 noiembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Ce se întâmplă la voi cu acest aspect? O să îi învinovățiți pe alții de anumite cheltuieli pe care voi le-ați făcut, le faceți sau vreți să le faceți. O să spuneți că partenerul „a vrut asta”, dar de fapt voi sunteți cei care au inițiat cheltuiala. 

Horoscop SCORPION

Sunteți foarte agresivi, foarte greu de mișcat, greu de convins, dar în același timp voi sunteți convingători. Dacă aveți astăzi de făcut un proiect sau dacă aveți de convins pe cineva, sunteți cei mai buni la asta, iar oamenii vă vor urma pentru că îi motivați, îi inspirați și s-ar putea să ajutați oameni care trec prin momente grele. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vedeți voi pe cine vreți să ajutați zilele acestea și dacă dorința de a ajuta este bună. E bine să ajuți, dar nu pe oricine. Sună ciudat ce spun acum, dar un ajutor oferit unei persoane, care poate că nu are nevoie este un risc mare. Dorința voastră de ajutor vine din altă problemă, este ceva ce nu funcționează acolo, ați face bine să încercați să vă dați seama și să nu uitați ce vă spuneam și ieri: riscul!

Horoscop CAPRICORN

Să nu vă așteptați ca oamenii să vă vorbească așa cum vreți voi, să vă facă pe plac, să vă simții bine împreună. Veți avea tendința de a intra în momente de contrazicere, că voi ați ști mai bine, sau că ați avea dreptate și nu este ok. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Cei care au nevoie de un impuls în carieră, de un impuls într-o discuției cu unui dintre superiori, într-o discuție cu o persoană importantă sau cu autoritățile din viața voastră, perioada asta este foarte bună, azi și mâine, pentru a pune piciorul în prag, a da cu pumnul în masă și pentru a spune „eu de aici nu mai merg”. Oamenii o să se uite la voi și o să spună, măi, dar tu nu erai așa până acum. Curaj!

Horoscop PEȘTI

Dacă ar fi să mă uit în această astrogramă, v-aș recomanda să vă bazați foarte mult pe cunoștințele pe care le-ați dobândit de-a lungul vieții. Cunoștințe pe care le-ați lăsat să hiberneze, dar cunoștințele astea trebuie puse la muncă. La serviciu puteți să spuneți ce limbi străine știți, unde ați călătorit. Nu stați în banca voastră să îi lăsați pe alții să vă ia locul, iar mai apoi să vă victimizați, că v-a luat locul. Astăzi luptați pentru poziția voastră oriunde și folosiți toate armele. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel