Horoscop AUGUST 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Află care sunt veștile pentru acești nativi în luna AUGUST 2023.

Primele trei săptămâni ale lunii august se vor desfășura într-un mod liniar. Fără evenimente notabile. Însă finalul lunii ne va aduce a treia retrogradare a lui Mercur din 2023 și intrarea lui Marte în Balanță. Și cumva, se complică lucrurile. Pentru că, să nu uităm, vom avea pe cer o sumedenie de planete retrograde. Ultima lună a verii se anunță a fi precum un ultimatum pentru mulți dintre noi. Vă recomandăm să vă bucurați de vacanță sau concediu din plin! Pentru că urmează o toamnă complicată!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Tu va trebui să ai multă grijă de modul în care muncești. Nu mai trebuie să amâni nimic, pentru că te va costa serios în luna august. Pe lângă multă muncă, apar și tot felul de discuții cu colegii sau strategii care se schimbă. Cu Venus retrogradă în a cincea casă, ești sfătuit să fii atent și la relațiile cu copiii. Din punctul de vedere al relațiilor, o să fii tentat de tot soiul de aventuri în această vară. Iar relațiile care încep pot fi construite pe un fond nesănătos.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Luna care stă să înceapă o să te provoace serios, mai ales că vor exista niște tranzite în Casa a 4-a, a familiei, dar și în Casa a 10-a, a carierei. Și obligația ta în august devine aceea de a împăca și capra și varza. La care se adaugă faptul de a nu supăra pe nimeni, ceea ce devine cam dificil. Nici tu nu trebuie să lași pe mâine, ce poți face azi. Amânarea nu o să îți facă bine deloc în august. Stai departe de certurile cu familia, chiar dacă nu va fi ușor. 

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Problemele pot veni în luna august de unde te aștepți mai puțin. Mai precis, din cadrul familiei. Membrii săi îți pot face mai mult rău sau vezi că îți complică viața. Apar tot soiul de nemulțumiri, discuții, dispute. O să te ciondănești din tot felul de motive cu ei. Dar tranzitul lui Marte in Balanță o să te oblige să te bucuri mai mult de viață. Pune accentul mai mult pe tine luna viitoare.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

La tine, banii sunt subiectul principal inclusiv în luna august. Venus este retrogradă în Casa resurselor, iar acest tranzit te poate afecta. Ce trebuie să reții? Când vine vorba de bani, nu te baza pe intuiție, ci pune accentul pe logică proprie. Se pot schimba și gândurile, soluțiile sau ideile. Mai mult, odată cu debutul lui Marte în Casa familiei, apar dispute și anumite supărări.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel