Horoscop Balanță 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: Negociați contractele pe care le aveți

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii despre zodia Balanță pentru perioada 13-19 noiembrie 2023.

"Banii, ce să facem în Casa a 2a, avem o lună nouă, avem o conjunție în soare, iată Marte, o opoziție între Soare și Uranus pe axa 2-8, nu știți ce să faceți cu banii voștri, iar în momentul în care nu aveți o linie clară, îi spargeți aiurea, portofelul vostru va avea cu siguranță de suferit.

Poate să fie și o săptămână foarte bună pentru cei care-și doresc să găsească noi metode de a face bani, și cumva, cei care aveți nevoie de un credit, o finanțare, puteți să mergeți, recomandarea de săptămâna asta este să nu vă grăbiți, mai degrabă să mergeți să negociați, să întrebați în mai multe locuri, chiar dacă intrați în starea aceea de nehotărâre, important este să nu vă lăsați la prima idee.

Săptămâna aceasta trebuie să negociați și pentru bomboana de la magazinul de la colțul blocului. Negociați contractele pe care le aveți, cablu, internet, gaze, energie, săptămâna asta nu lăsați banii să dispară ușor, pentru că Marte fiind guvernator de Casa a 7a, lângă soare Casa a 2a înseamnă că ceilalți vin către voi cu o ofertă, bănuiala mea este că ar trebui să-l ascultați și pe partener, există posibilitatea să aibă idei mult mai bune decât voi", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel