Horoscop Berbec 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: Situația financiară este cea care va suferi cel mai mult

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Berbec din săptămâna 13-19 noiembrie 2023.

Berbec

"Toată săptămâna, axa 2-8 se confruntă cu multe aspecte, aș putea spune că este un du-te/vino destul de dinamic între resursele tale și resursele celorlalți. S-ar putea să te simți lipsit de putere, neputincios, blocat pe lângă, cu cheltuieli destule, neașteptate, nedorite, dar obligatorii, și n-ai ce să faci! Gândește-te că guvernatorul tău se întâlnește cu soarele în Casa a 8a.

Este momentul să-ți dai seama cât oferi celorlalți din timpul, energia și resursele tale. Este o perioadă nemaipomenită pentru cei care vor să stea să-și lingă rănile, cu această lună nouă în Casa a 8a de mâine, vă poate ajuta să vă luați câteva ore, zile să stați cu voi și să vedeți care vă este abisul ființei și să vedeți până unde vă puteți duce. Cumva o să descoperiți că aveți și alte limite și trebuie să știți cum să le gestionați de acum încolo, dar, ca rezumat, situația financiară este cea care va suferi cel mai mult în săptămâna ce urmează. Pentru că Marte în Casa a 8a vă obligă să nu acționați cum faceți voi de obicei, deoarece face o inconjunție cu soarele și ascendentul vostru și asta vine cu o ajustare.

Spuneți că faceți, sunteți recunoscuți că nu stați pe gânduri și treceți la fapte, dar cumva spuneți și a doua zi nu faceți ce ați spus. Voi nu aveți o problemă, că știți că veți face la un moment dat, dar cei din jur s-ar putea să vă ceară socoteală. Este o diferență între cum spuneți că faceți lucrurile și cum le faceți. Este o săptămână a ajustărilor, este neplăcută, este frustrantă, vă treziți în situații de criză la limită", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel