EXCLUSIV  Horoscop Capricorn, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Urmează o perioadă bună pentru iubire și creativitate

Horoscop Capricorn, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Urmează o perioadă bună pentru iubire și creativitate. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Capricorn, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Urmează o perioadă bună pentru iubire și creativitate. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Capricorn. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Capricorn sau cei cu ascendentul în Capricorn. Aruncați un ochi așa prin casă să vedeți ce e stricat și ce mai poate fi reparat. Reparați, deoarece Jupiter mai petrece câteva zile în Casa 4. Dacă simțiți nevoia să vă apropiați de un membru al familiei, de o rudă, de o persoană dragă, profitați de zilele acestea.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa 5 și Jupiter va intra și el acolo în curând. Ce înseamnă asta? Că urmează o perioadă bună pentru iubire, creativitate și pasiune. Și când spun lucrurile astea, nu mă refer neapărat la niște povești, precum în romanele lui Sandra Braun, ci mă refer, mai degrabă, la o perioadă în care să redescoperiți ceea ce vă face fericiți.

S-ar putea ca mulți dintre voi, să vă plimbați prin ploaie, să vă duceți prin parc, să jucați tenis sau fotbal sau să duceți la sală. Despre asta este vorba, despre bucuria de a trăi! Bineînțeles, toate aceste tranzite, care urmează la voi în Casa 5, pot să aducă și mai multă aventură, mai mult flirt, un copil sau poate chiar încă un copil sau o relație mult mai strânsă cu copiii sau evenimentele importante", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel