EXCLUSIV  HOROSCOP: Careu Marte - Saturn în weekend. Riscuri financiare foarte mari pentru Taur. Săgetătorii sunt propriul lor inamic

pexels/Horoscop weekend
pexels/Horoscop weekend

Horoscopul de weekend nu vine cu vești bune din cauza careului Marte - Saturn. 

Astăzi, Marte face careu cu Saturn. Ne lovim de propriile noastre frustrări, care nu ne vor conveni, spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Pentru nativii Berbec se anunță o schimbare de perspectivă și de percepție. Careul Saturn- Marte te va determina să-ți cam dai cu stângul în dreptul și să nu accepți anumite limite. Sunt riscuri foarte mari de pierderi pe plan financiar pentru Taur sau a unor investiții proaste, mai ales când e vorba despre banii la comun: nu împinge nicio decizie. Destul de multe neplăceri în cuplu pentru Gemeni: dacă sunteți singuri, nu forțați o relație. Nativii Rac trebuie să știe că prea multă muncă obosește, nu ajută: trebuie să găsiți metode pentru a face lucrurile într-un timp mai scurt și mai isteț. Cei născuți în semnul Leului, ar putea avea un prilej de bucurie cu Marte în casa a cincea, însă, din păcate, careul cu Saturn aduce frustrări pe plan amoros. Pentru nativii Fecioară, astrologul anunță că s-ar putea să existe neînțelegeri între partener și familie și va trebui să fie... măgăruș. Balanțele, din cauza careului, au tot felul de sarcini care le supără. Nativii Scorpion vor fi foarte activi pe plan financiar, vor să facă mai mulți bani, dar weekendul acesta este recomandat să stați departe de cheltuieli serioase. Săgetătorii se bucură de Marte care vine cu curaj, încredere, dar careul cu Saturn vă determină să vă puneți singuri limite: sunteți propriul vostru inamic. Stați departe de situații conflictuale. Capricornii tac și fac... sau cel puțin acesta era planul, careul Marte- Saturn îi face arțăgoși. Vărsătorii se lovesc de situații în care cineva nu se ține de cuvânt: nu vă faceți planuri, aveți răbdare. Tensiune la locul de muncă pentru Pești: stați în banca voastră. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel