Horoscop cu Neti Sandu: Toamna 2022 vine cu schimbări. Schimbări majore pentru toate zodiile

Toamna 2022 vine cu schimbări.

Neti Sandu, astrolog PRO TV, spune că toamna aceasta vine cu schimbări mari pentru zodii. 

Ea spune că intrarea lui Marte în zodia Gemeni va produce schimbări semnificative în viețile zodiilor și că majoritatea dintre noi vom fi afectați, în condițiile în care, cu toții avem zodia Gemeni într-o zonă a hărții astrale. 

„Particularitatea acestei părți de an, adică ce se întâmplă de aici încolo, până în martie 2023, este că planeta Marte a intrat în zodia Gemenilor și, în loc să stea o lună sau două, stă până în martie. O dată la ceva ani, Marte, în loc să stea două luni, stă de vreo trei ori mai mult. Și atunci, el are ceva de spus în zona aceea. Pentru fiecare din noi, că toți avem Gemenii într-un segment de astrogramă, care se raportează o dată la zodia noastră și o dată la ascendent, deci sunt două paliere, așa că trebuie să avem grijă ce vrea să ne spună acest Marte. 

Noi poate nu suntem pregătiți pentru asta, că unul poate vrea să schimbe casa, dar altul poate nu o să vrea, dar o să fie forțat, că poate curge apă sau fac gălăgie cei de sus și atunci schimbi. Va fi un factor care va urgenta un lucru pe care nu ai fi vrut să-l faci acum”, a declarat Neti Sandu pentru Spectacola. 


2022, anul în care trebuie să amplificăm faptele bune


„După aceea, pentru că suntem într-un an cu mulți 2, noi trebuie să facem niște lucruri bune. Adică, să amplificăm niște lucruri bune, de care avem nevoie și care sunt de folos și celorlalți, și să renunțăm la cele rele. Asta e ideea”, a mai spus prezentatoarea PRO TV. 

VEZI CONTINUAREA PE SPECTACOLA.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel