EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 10 iulie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Soare sextil Uranus. 

Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. O zi bună pentru a simți și accepta diferențele dintre tine și celelale persoane. Poți face mici schimbări în gospodărie sau grădină. După prânz, Luna va începe să tranziteze semnul Săgetătorului. 

Berbec

Marte tranzitează nestingherit casa banilor. Poți părea mai zgârcit. Chiar ai nevoie de o nouă strategie pentru viitorul apropiat, din punct de vedere financiar. 

Taur

Te vei simți foarte bine în compania prietenilor. Deci nu este o zi bună pentru a sta doar în casă sau doar cu familia. 

Gemeni

Vei fi mai atent atunci când comunici cu oamenii, fie apropiați sau străini. Și chiar te vei oferi să ajuți pe cineva. 

Rac

Pe de o parte ai vrea să stai lipit de familie, pe de altă parte vrei și o doză serioasă de libertate. Și uite așa, vei fi într-o permanentă ajustare. 

Leu

Starea ta va depinde doar de oamenii care îți vor fi alături. Vrei să fii stresat, caută victime. Vrei veselie, caută oameni echilibrați. 

Fecioară

Îți va fi greu să te separi de problemele familiei, chiar dacă nu ești direct implicat. Nu este cazul să rezolvi tu nimic, ci să înveți cum să o facă. 

Balanță

Poate fi una dintre acele zile în care vrei toată atenția și în care nu ești niciodată mulțumit. Orice schimbare este benefică. 

Scorpion

Nu contează că este duminică. Tu vei fi destul de concentrat asupra unor subiecte arzătoare, dar nu neapărat pentru tine. 

Săgetător

Luna din semnul tău va face un trigon cu Jupiter. Ai o poftă de viață molipsitoare. Ca să nu mai spunem de energia debordantă!

Capricorn

Astrele te invită să îți asculți cu atenție partenerul. Vei descoperi lucruri noi despre acesta, care te vor încânta nespus. 

Vărsător

Te lași prea repede influențat de către rude, vecini sau prieteni. Astrele te roagă să nu te blamezi în mod exagerat pentru orice nimic. 

Pești

Astăzi beneficiezi de o porție sănătoasă de creativitate. Ar fi păcat să nu o folosești într-un domeniu care îți face plăcere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel