EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 11 decembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează două semne: Racul și Leul. 

Soarele din Săgetător se apropie de un sextil cu Saturn din Vărsător, dar și de un careu cu Neptun din Pești. Vom pleca la drum foarte siguri pe noi, după care ne vom lovi de tot felul de situații care să provoace confuzie. Din fericire, Mercur din Capricorn ne va ajuta să fim pragmatici. Nu uitați că Marte este în continuare retrograd în semnul Gemenilor!

Berbec

Vei fi dornic să te ocupi de mai multe proiecte, dar îți vei da seama pe parcurs că nu ai timp și energie pentru toate. 

Taur

Vei avea de ales între a petrece mai mult timp acasă și în a face o plimbare, o călătorie sau o vizită la cineva drag. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur de ieri se va resimți pe o durată mai mare, vei fi mai introspectiv și vei avea nevoie să stai mai departe de freamăt. 

Rac

În prima parte a zilei vei fi destul de vulnerabil, dar spre seară îți vei reveni. Partenerul și oamenii apropiați vor fi alături de tine. 

Leu

Dimineața te găsește leneș. A doua parte a zilei, în schimb, îți va readuce pofta de viață. Și chiar ar trebui să faci ceva distractiv. 

Fecioară

Nu te înțelegi cu familia astăzi. Una se zice și alta se face. Și tu vrei predictibilitate. Dar nu este cazul să o cauți la alții. 

Balanță

Ți-ar face bine să te mai ocupi de chestiunile amânate, de treburile gospodărești, dar și de organizarea din timp a sărbătorilor. 

Scorpion

Vei dori să petreci timp cu prietenii, însă vei fi destul de selectiv. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu cheltuielile. 

Săgetător

Vei trece de la o stare la alta. Cei din jur îți vor atrage atenția că nu ești foate hotărât. Și va trebui să iei o decizie. 

Capricorn

Vei duce multă muncă de lămurire cu tine astăzi, indiferent de planuri. Te ții de promisiuni, dar faci compromisuri pentru asta. 

Vărsător

Unii prieteni te vor dezamăgi, deci astrele îți recomandă să nu ai așteptări de la nimeni. În prima parte a zilei poți fi foarte harnic. 

Pești

Vei aprecia faptul că oamenii dragi îți desemnează ție planificarea unui eveniment. Pe parcurs îți vei da seama că nu e așa ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel