EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 11 septembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop. Trigon Soare-Uranus. 

Astăzi avem un trigon între Soarele din Fecioară și Uranus din Taur. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina de weekend, să încercăm noi feluri de mâncare sau să ne decorăm locuința astfel încât să ne fie mai confortabilă. Orice noutate în viața cotidiană este binevenită. Ne mai revenim după Luna Plină de ieri, iar Mercur retrograd își face din ce în ce mai mult simțită prezența. 

Berbec

Nu ai foarte multă disponibilitate pentru prieteni. Ai destule treburi gospodărești de rezolvat și ziua are doar douăzeci și patru de ore. 

Taur

Tu ar trebui să fii prioritatea ta, și nu alții. Dacă nu vei decide asta, vei observa că oamenii apropiați vor depăsi unele limite. 

Gemeni

Cu puțină deschidere, vei aprecia propunerile familiei. Asta după ce, inițial, te vei plânge. Lasă grijile referitoare la serviciu!

Rac

Vei fi nevoit să faci o sumedenie de drumuri pentru treburile gosdpodărești. Și chiar te vei oferi să îți ajuți unii prieteni. 

Leu

Nu ar strica să încorporezi un strop de noutate în rutina ta zilnică. Vei fi dispus chiar să ai un buget special în acest sens. 

Fecioară

Apropiații te vor urma pentru că ai puterea să iei unele decizii inconfortabile. Credința ta nu poate zdruncinată de nimeni și nimic. 

Balanță

Te trec toate apele când afli o veste. Astrele îți recomandă să te liniștești înainte de a lua o decizie. 

Scorpion

Petreci timp de calitate în compania prietenilor. Chiar și cu unii pe care nu i-ai mai văzut de ult timp. 

Săgetător

Îți este delegat un proiect de către membrii familiei. Îți face plăcere să te ocupi de acesta. Chiar vei descoperi noi aptitudini. 

Capricorn

Astrele te invită să te plimbi. Unii dintre voi chiar vor avea dor de ducă. Însă trebuie să te asiguri din timp de toate cele necesare. 

Vărsător

Accepți cu seninătate tot ce se întâmplă, chiar dacă nu este ceva ce îți convine. Preferi să nu te ambalezi mai mult decât este cazul. 

Pești

Partenerul reușește să se conecteze cu tine după haosul ultimelor zile. Veți avea unele discuții destul de provocatoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel