EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 12 februarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Luna se află în Scorpion pe durata întregii zile. Mercur și-a început ieri tranzitul în semnul Vărsătorului. Vom observa noi tendințe de comunicare, o nevoie crescută de socializare și apariția unor alte subiecte. Mercur va fi sprijinit de către Marte, Jupiter și Saturn până pe 3 martie. Deci avem timp suficient pentru a ne schimba unele percepții. 

Berbec

O parte din tine vrea să stea ascunsă, cealaltă vrea să interacționeze cu cât mai mulți oameni. Va fi greu să le împaci pe ambele. 

Taur

Partenerul se schimbă de la o oră la alta. Și vei obosi încercând să îi ghicești comportamentul în anumite faze. 

Gemeni

Te bucuri de o doză suplimentară de claritate, dar și de energia oferită de Marte. Ar fi bine să nu le lași să se irosească. 

Rac

Banii sunt făcuți să circule, atât pentru cele necesare, dar și pentru lucrurile sau evenimentele care ne aduc plăcere. De asta trebuie să te ocupi. 

Leu

Statul acasă îți face și bine, dar îți și dăunează. Familia te înalță, dar te și coboară. Trebuie să fii cât se poate de diplomat cu aceia dragi. 

Fecioară

Îți vei petrece mult timp gândind și planificând treburile gospodărești. Și când va fi vorba de acțiune, vor apărea alte sarcini. 

Balanță

Oboseala își spune cuvântul dacă nu faci ceva în acest sens. Gândește-te că nu avem două vieți, deci trebuie să ai grijă de tine. 

Scorpion

Cu Luna în semnul tău, vei trece da la o extremă la alta. Discuțiile cu apropiații te scot din sărite. Nu pricep nimic din ce le zici. 

Săgetător

Te dai peste cap pentru absolut orice activitate. Da, chiar dacă nu îți este atribuită. Încearcă să nu preiei responsabiltățile altora. 

Capricorn

Gândește, socotește și abia pe urmă cheltuiește! Încearcă să nu te lași influențat de către cei dragi când mergi la cumpărături. 

Vărsător

Te bucuri de orice fărâmă de atenție primită din exterior. Dar adevărul este că ai nevoie mai mult de propria prezență. 

Pești

Ai tendința de a te judeca prea dur. Încearcă să fii mai bland cu tine. Și să te ocupi doar de activitățile necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel