EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 13 august 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem o conjuncție Soare-Venus retrogradă. 

Să nu vă mire dacă acest final de săptămână este mai imprevizibil! Careul dintre Soare și Uranus, care se va perfecta zilele următoare, are de obicei acest dar de a crea surprize pe moment. Mercur nu este încă retrograd, dar se simte ca și cum. Iar apropierea lui de Marte ne poate face și mai arțăgoși. 

Berbec

Distracția este cea mai importantă! Indiferent de ce înseamnă aceasta pentru tine sau de cât efort trebuie să depui să ai parte de ea. 

Taur

În familie se întâmplă tot felul de evenimente pe care nu le poți controla. Însă poți avea putere asupra atitudinii tale față de acestea. 

Gemeni

Îți ies unele cuvinte total neașteptate! Oamenii din jur nu vor ști cum să te abordeze. Încearcă să nu le îngreunezi și mai mult misiunea. 

Rac

Luna este în continuare în semnul tău. Vei dori să îi răsfeți pe cei dragi. Și în acest sens, vei face ravagii în zona financiară. 

Leu

Te vei surprinde și pe tine cu unele reacții. Încearcă să nu te abții de la a te exprima liber. Emoțiile vechi au nevoie să fie acceptate. 

Fecioară

Te vei simți obosit indiferent de ce ai face. Astrele te invită să ții cont de tine prima dată și pe urmă de cerințele celorlalți. 

Balanță

Conjuncția dintre Venus retrogradă și Soare te va orbi în anumite privințe. Cum ar fi reacțiile nepotrivite ale unor prieteni. 

Scorpion

Ai nevoie de o zi cu tine. Sau măcar de câteva ore în care să îți procesezi emoțiile. Și în care să te încarci cu energie. 

Săgetător

Ți-ar face bine o plimbare. Dar nu la cumpărături. Ci undeva unde să se bucure sufletul tău. Ai nevoie de liniște și conexiune cu natura. 

Capricorn

Cumva te lași influențat de vorbele celorlalți. Străini sau apropiați. Astrele îți recomandă să fii mai selectiv cu oamenii din jur. 

Vărsător

Relațiile pot fi foarte complicate. Și tu vei afla pe pielea ta acest lucru. Câteodată sunt zile în care nu poți controla nimic în acest sens. 

Pești

Partenerul zice și face. Pe parcurs, tu ai impresia că îl poți face să se răzgândească, dar nu vei reuși deloc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel