EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 15 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur se apropie de o conjuncție cu Nodul Sud din Balanță. 

Ne aflăm în contiuarea sub influența Eclipsei de Soare. Mercur se apropie de Soare și Nodul Sud. Deși vom face eforturi serioase în a comunica pe înțelesul tuturor, s-ar putea să ne lovim de situații în care oamenii nu ne vor înțelege. Nu vom mai putea amâna unele decizii. Și ne va fi destul de greu să hotărâm ce este mai bine pentru noi. Nu uitați că perioada dintre două eclipse este una specială! Adică, până pe 28 octombrie, când vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur, este posibil să trecem prin evenimente bizare. 

Berbec

Vei fi pus în situația de a le face pe plac altora. Nu îți displace neapărat, dar parcă nu ai vrea să dureze această perioadă. 

Taur

Este posibil să fii absorbit total de treburile gospodărești și să uiți complet să și trăiești. Încearcă să nu te stresezi suplimentar. 

Gemeni

Mercur se apropie de Nodul Sud. Așa că vei întâmpina situații și oameni ciudați. Important este să nu îți pierzi speranța. 

Rac

Discuțiile cu membrii familiei te pun pe jar. Oricât de diplomat ai încerca să fii, nu îți va ieși perfect. 

Leu

Neatenția se poate lăsa cu urmări pe termen lung. Trebuie să ai grijă la drumurile pe care le vei face și la discuțiile în care te vei implica. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți faci noi strategii legate de zona financiară. Și te vor ajuta sfaturile unor persoane de încredere. 

Balanță

Aspectele zilei se concentrează asupra ta. Adică, beneficiezi de multă energie, chef de a o lua de la capăt sau de a gusta viața cu adevărat. 

Scorpion

Marte, intrat recent în semnul tău, te agită. Dar încă nu ai energia necesară pentru a te ocupa de toate ideile care îți trec prin cap.

Săgetător

Astrele îți recomandă să ieși, să te distrezi, să interacționezi cu mai mulți oameni. Dar să îți și protejezi energia și resursele. 

Capricorn

Comportamentul tău autoritar nu va fi pe placul celor dragi. Problema este că nu nici nu îți dai seama că ești prea exigent. 

Vărsător

Este una dintre acele zile în care trebuie să ai încredere în tine și în viață. Astfel, vei reuși să treci peste orice moment provocator. 

Pești

Vei avea numeroase revelații. Din fericire, multe dintre ele te vor ajuta să înveți să pui limite, să te protejezi mai mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel