EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 15 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi se perfectează trigonul dintre Venus și Jupiter. 

Astăzi avem unul dintre cele mai speciale aspecte din astrologie: trigonul dintre Venus din Balanță și Jupiter din Gemeni. Acest aspect predispune la romantism, afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Cele două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi sau alții.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte va fi activat de un careu cu Nodurile Lunare. Este important să îți păstrezi cumpătul, să nu consumi aiurea energie și să nu iei nimic la modul personal. 

Taur/Ascendent în Taur

Trigonul dintre Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, Marele Benefic, te va sprijini mai ales dacă nu vei lăsa ziua să treacă pur și simplu. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astrele îți recomandă să faci din ziua aceasta una perfectă! Să te ocupi de pasiunile tale și să petreci timp cu oamenii cei mai dragi. 

Rac/Ascendent în Rac

Confortul familiei este ce contează cu adevărat pentru tine. Și vei face tot posibilul ca oamenii dragi să se simtă bine. În plus, poți schimba estetica locuinței. 

Leu/Ascendent în Leu

Ai nevoie de socializare. Deci, nu sta în casă prea mult! Este cazul să te întâlnești cu prietenii, să mergi la evenimente sau să cunoști oameni noi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele te invită să te pui pe primul loc. Să îți cumperi ceva ce ți-ai dorit de mult timp. Sau să te răsfeți. Apropiații te vor urma și ei. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Trigonul dintre Venus și Jupiter poate face din această zi una dintre cele mai plăcute. Ce trebuie să faci tu? Să te întâlnești cu viața!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu pierde ziua dormind sau petrecând timp cu oamenii care nu sunt importanți. Încearcă să eviți cu totul superficialitatea din viața ta. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Partenerul are multe idei de petrecere a timpului. De data aceasta, este cazul să te lași pe mâna lui. Sigur vei trăi clipe minunate. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești dornic să îi sprijini pe cei dragi. Și vei investi timp și resurse în acest sens. Și s-ar putea să te dovedești a fi foarte vrednic astăzi. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei împrăștia veselie oriunde te-ai duce. Adevărul este că reușești să vezi jumătatea plină a paharului în absolut orice situație pe care o vei întâlni. 

Pești/Ascendent în Pești

Este una dintre acele zile în care vei îmbina utilul cu plăcutul. Alegi să pui pe primul loc familia. Și te vei ocupa să le faci pe plac celor dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel