HOROSCOP, duminică, 16 octombrie, 2016

Berbec

Cauta sa te retragi o zi din iuresul evenimentelor in care erai cuprins, pentru ca aceasta detasare se va dovedi a fi extrem de importanta pentru a face ordine in ganduri, in sentimente, in emotii. 

Taur

Renunta la amintiri care nu-si mai rostul, la regrete si resentimente tardive, la temeri inoculate de altii, si iesi in fata tuturor curat si linistit, pregatit pentru orice noua provocare. Prea cari dupa tine un balast emotional.

Gemeni 

Sufletul tau te indeamna sa te implici intr-o directie noua care te atrage, iti place, suna bine, te inspira, dar numai de tine depinde ce cale urmezi. Porneste ceva ce iti place, spune da unei activitati care iti mangaie inima, fii alaturi de cineva drag care are nevoie de tine.

Rac

E minunat sa ai in fata ta oameni care daruiesc cu inima deschisa tot ce stiu! Iti place grozav ceea ce inveti zilele acestea, de parca ai urma un curs la scoala vietii.

Leu

Oricati ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe impovaratul, ci sa deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenta si bucurie de copil.

Fecioară

Porti dupa tine o povara mult prea mare, de care nici macar nu esti vinovat, dar nu te poti elibera inca. Stai de vorba cu tine insuti cat se poate de sincer si descopera ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce tot duci dupa tine fara rost. 

Balanță 

Nu privi prea mult in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, daca vrei neaparat sa arunci o privire peste gard, fa-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celalalt.

Scorpion

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec.

Săgetător

Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta.

Capricorn

Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament.

Vărsător

Ancoreaza-te in realitate pentru ca nu e momentul sa te lasi furat de iluzii si vise desarte. E vremea unei decizii in care trebuie sa dai dovada de claritate, de pragmatism, de siguranta, in care nu-ti poti permite sa te joci sau sa experimentezi.

Pești

Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci si sa repeti reteta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel