EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 17 septembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Duminică avem un careu între Venus și Jupiter. 

Venus din Leu reface careul cu Jupiter din Taur, de această dată în mers direct. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

Berbec

Nimic nu îți convine! Ești prea mofturos astăzi. Cei dragi te vor critica din această cauză, iar tu nu înțelegi de ce reacționează astfel. 

Taur

Careul dintre Venus și Jupiter te va indispune. Și vei începe să vânezi greșelile apropiaților. Poate este ceva de reparat prin casă. 

Gemeni

Cauți motive de ceartă și sigur vei găsi. Doar că trebuie să ai atenție la persoanele pe care le vei supăra. Poate nu au nicio vină.

Rac

Vrei nu vrei, din buzunare tot vei scoate o sumă de bani neplanificată. Inițial, te vei blama, după care te vei bucura de achiziție. 

Leu

Narcisismul tău este la cote uimitoare! Vrei atenție și afecțiune și nu știi altfel să le ceri. O zi bună pentru înnoirea garderobei. 

Fecioară

Te consumi degeaba pentru nimicuri. Astrele te invită să rămâi selectiv și să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, face careul cu Jupiter. Prietenii au o influență prea mare asupra ta. Poate este cazul să fii mai individualist. 

Scorpion

Partenerul una promite și alta face. De asemenea, tu ai propriile dubii. Și uite așa nu veți reuși să ajungeți repede la un numitor comun. 

Săgetător

Iubirea de dreptate nu trebuie să se transforme în fanatism. Atenție la discuțiile filosofice în care te implici astăzi. 

Capricorn

O zi nemaipomenită pentru romantism și creativitate. Așa că fă-ți timp în primul rând pentru propriile pasiuni. 

Vărsător

Trebuie să împaci și partenerul, dar și familia. Va fi destul de greu, mai ales pentru că nu ți se pare corectă această postură. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii harnic, dar nu până la epuizare. Ai nevoie de timp liber, de pauze și bineînțeles, de relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel