EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 18 decembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Venus trigon Nodul Nord. 

Vine rândul lui Venus din Capricorn să facă trigonul cu Nodul Nord din Taur. Ne vom dori tot ce este mai delicios, mai frumos, mai bun. Și dacă se poate, să dureze mult și bine. Oamenii din jur vor avea o personalitate plăcută, vom fi dornici de evenimente și ne vom manifesta simțul estetic. Urmează o săptămână plină de aspecte astrologice importante!

Berbec

Chiar este o zi bună de răsfăț! Dar ar fi bine să nu cheltuiești toți banii! Că doar nu vrei să te găsească sărbătorile cu lipsuri. 

Taur

Ești avantajat de trigonul Venus-Nodul Nord. S-ar putea să te bucuri de prezența unor persoane de la care să înveți multe lucruri utile. 

Gemeni

Nu uita că Marte este retrograd în semnul tău și că poți beneficia din plin de avantajele lui. Adică să lași totul să se întâmple de la sine. 

Rac

Urmează o Lună Nouă. Deci te poți pregăti și tu de o schimbare. Nici nu contează domeniul în care să o cauți. 

Leu

Muncești cu drag și spor. Mai ales dacă este vorba de a-i sprijini pe cei dragi. Te simți bine întinzându-le o mână de ajutor. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu te strofoci prea mult astăzi. Tu ar trebui să te ocupi doar de pasiuni sau de activitățile care îți fac mare plăcere. 

Balanță

Chestiunile gospodărești ar trebui să fie primele pe lista ta. Și abia pe urmă să te ocupi și de planuri, cum ar fi ieșirea în oraș. 

Scorpion

O zi bună pentru plimbare sau pentru o vizită. Cert este că nu îți face bine să stai prea mult în casă. Ai nevoie de interacțiune cu apropiații. 

Săgetător

Vei fi foarte chibzuit. Adică îți vei permite să te și răsfeți, însă cu limită. Chiar îți priește să îți faci o listă de cumpărături pentru sărbători. 

Capricorn

Carisma ta va fi greu de egalat. Vei observa cum apropiații te sorb din priviri. În plus, ai și darul convingerii. 

Vărsător

Astrele te invită să te relaxezi. Sau să faci doar ce vrei tu astăzi. Îți va lua ceva timp să îi convingi pe cei dragi să te urmeze. 

Pești

Este o zi bună pentru socializare. Pentru întâlniri cu prietenii. S-ar putea să te vezi cu oameni care nu au mai fost atât de prezenți în viața ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel