EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 19 iunie 2022

Arhivă Foto
Arhivă Foto

Horoscop zilnic. Venus careu Saturn. 

Astăzi, Venus din Taur face careu cu Saturn din Vărsător și un sextil cu Neptun din Pești. În primă fază, ne vom îndoi de propria valoare, după care vom căuta căi de alinare a sufletului. Am putea spune că vom trece de la o stare la alta. Important este să nu lăsăm această zi să treacă fără a ne exprima sentimentele. Sau fără a le explora. În ciuda temerilor. 

Berbec

Apar multiple îngrijorări legate de bani. Chiar dacă nu faci o cheltuială serioasă astăzi, pur și simplu te cuprind temeri legate de viitorul apropiat. 

Taur

Nu prea vei fi în apele tale! Și ar fi bine să le spui apropiaților din timp acest lucru astfel încât să nu apară așteptări din partea lor. 

Gemeni

Mercur va face un aspect pozitiv cu Jupiter. Dacă nu poți controla anumite evenimente, sigur îți poți schimba atitudinea față de ele. 

Rac

Ești destul de prăpăstios. Ceilalți nu vor fi de acord cu faptul că ai tot felul de proiecții negative referitoare la viitorul apropiat. 

Leu

Dacă ești la muncă astăzi, evită conflctele cu șefii. Dacă nu, ai face bine să nu încerci să te impui în viața familiei sau a prietenilor. 

Fecioară

Te deranjează nehotărârea partenerului. Încearcă să te bazezi și pe ce simți, nu doar pe ce spun cei din jurul tău. 

Balanță

Vei avea tendința să vezi doar jumătatea goală a paharului. Chiar și atunci când este vorba de problemele personale ale prietenilor. 

Scorpion

Pot apărea momente în care te vei simți umilit de partener sau de alte persoane dragi. Dar nu este cazul să te victimizezi. 

Săgetător

Partenerul are multe idei despre cum ar trebui să vă petreceți ziua. Și chiar vei fi mulțumit că ai scăpat de această responsabilitate. 

Capricorn

Preocupările exagerate și nevoia de validare nu vor face decât să îți strice ziua. Astrele zic să te ocupi de ceva ce îți place cu adevărat. 

Vărsător

Nu este de ajuns doar să vorbești de pasiunile tale. Dacă nu le vei pune în practică, vei rămâne cu un mare gol în suflet. 

Pești

Luna îți tranzitează semnul. Vei fi mai sensibil, mai receptiv și empatic. Încearcă totuși să nu exagerezi cu aceste stări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel