EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 19 noiembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna se află în Vărsător. 

Conjuncția Soare-Marte își pierde treptat din putere. Nu uitați că Marte mai stă în Scorpion până pe 24 noiembrie! Luna tranzitează semnul Vărsătorului. S-ar putea să existe unele tensiuni între nevoia de a ne detașa și aceea de a ne ține cu dinții de o anumită situație. 

Berbec

Marte va face în curând o schimbare. S-ar putea să te simți lipsit de vlagă. Rolul acestor zile este acela de a-ți găsi puterea interioară. 

Taur

Partenerul insistă cu un subiect care nu îți convine și tu cauți metode prin care să îl convingi să renunțe. Vei reuși cu multă muncă. 

Gemeni

O parte din tine vrea distracție, cealaltă știe că are multă treabă. Îți va fi destul de greu să le împaci pe ambele. 

Rac

Distracția costă! Orice schimbare de plan se va observa serios în buzunarele tale. Nu îți neglija familia! Are nevoie de tine. 

Leu

Le dai prea multă putere celorlalți. Îi asculți și încerci să le urmezi sfaturile. Uiți că, de fapt, viețile voastre sunt diferite. 

Fecioară

Vei fi acuzat că ești prea sarcastic. Tu te vei apăra spunând că spui adevărul. Dar, de fapt, ai unele polițe de plătit. 

Balanță

Vei avea tendința de a face unele cheltuieli pentru a demonstra ceva partenerului sau altor oameni. Nu este cazul. 

Scorpion

Ceilalți încearcă să te schimbe. Parcă îți neagă realitatea. Astăzi îți va fi destul de greu să îi faci să renunțe la ce vor. 

Săgetător

Vei avea tendința de a te victimiza mult și bine. Dar, cu cât insiști, cu atât pierzi timp prețios în care ai putea să faci ceva ce îți place. 

Capricorn

Prietenii vor fi de mare ajutor. Nu te vor lăsa la greu și vor încerca să te scoată din tristețe sau din stările mai depresive. 

Vărsător

Ai două variante: te lași condus sau te asiguri că toată lumea face după cum vrei tu. Vei fi vizitat de numeroase emoții contradictorii. . 

Pești

Statul în casă este bun, dar în anumite doze. Astrele te invită să te plimbi, să ieși cu oamenii dragi și să ai în vedere bucuriile mici și simple. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel