EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 21 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Opoziție Mercur-Neptun. 

Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor! De asemenea, nu este o zi bună pentru decizii importante. 

Berbec

Vei observa că vei funcționa și fără un program bine stabilit. Și că nu îți mai este așa teamă de situații neprevăzute. 

Taur

Ai vrea mai multă claritate. Vrei să îi ajuți pe cei dragi, dar parcă vrei mai mult timp pentru tine. Va trebui să găsești un echilibru. 

Gemeni

Cei dragi nu știu ce vor și din această cauză vei deveni și tu confuz. Dar cum Marte e deja în semnul tău, te descurci sigur. 

Rac

Parcă ai vrea să stai mai retras, dar parcă ai vrea să și porți discuții cu grupuri mari de oameni. Nici tu nu te mai înțelegi. 

Leu

Există riscul să te lași influențat atunci când mergi la cumpărături. Vei face unele cheltuielli care pe moment par logice, dar nu va fi deloc cazul. 

Fecioară

Gesturile partenerului sunt haotice. Și bineînțeles că nici tu nu vei mai ști cum să te comporți. Va trece ziua aceasta. 

Balanță

Nu lăsa amintirile să îți dicteze ce să faci. Ar fi recomandabil să eviți să judeci oamenii în funcție de întâmplările trecutului. 

Scorpion

Ai așteptări prea mari de la prieteni. Ori aceștia nu sunt parte din familie. Deci ai face bine să încerci să îi vezi obiectiv. 

Săgetător

Pare că nu contezi. Că nimeni nu ia în serios ceea ce spui. Și te va deranja serios, mai ales când este vorba de oamenii apropiați. 

Capricorn

Orice drum pe care îl vei face astăzi va fi supus unor evenimente neașteptate și pe alocuri bizare. Prejudecățile nu sunt bune. 

Vărsător

S-ar putea ca multe dintre bănuieli să nu aibă niciun sâmbure de adevăr. Deci fă tot posibilul să nu le comunici apropiaților. 

Pești

Nu înțelegi deloc comportamentul partenerului. Iar acesta îți reproșează ție că ești haotic. Evitați certurile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel