EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 23 octombrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Soarele intră în semnul Scorpionului. 

Soarele și Venus Păsesc ambele în semnul Scorpionului. Trecem de la energia Balanței care cât de cât ne-a mai ponderat, la cea ascunsă, dornică de control a Scorpionului. Vom fi mai retrași, dar ne vom și consuma poveștile de iubire într-un mod cât mai dramatic. 

Mercur din Balanță face un trigon cu Saturn din Vărsător. Ne calculăm bine cuvintele și așteptăm ceva timp până să le dăm viață. Un aspect ce oferă înțelepciune. 

Berbec

Vei deveni mult mai atent la modul în care îți consumi resursele. Banii, timpul, cunoștințele, enegia. Chiar ai nevoie de un dozator. 

Taur

Vei avea ochi și urechi doar pentru partener. Ori pentru a-l adora, ori pentru a-i găsi nod în papură. Încearcă să nu fii foarte dependent. 

Gemeni

Trigonul dintre Mercur și Saturn generează și frustrări, dar și momente în care îi mulțumești universului că îți mai dă un răgaz. 

Rac

Ne apropiem de o Eclipsă/Lună Nouă. S-ar putea să fii străbătut de tot felul de emoții intense. Dorința de afecțiune este uimitoare. 

Leu

Ești expus unor probleme de familie care nu îți trebuiau. Dar nici nu ai cum să fugi de implicarea în soluționarea acestora. 

Fecioară

Devii mai chibzuit și atunci când este vorba de cheltuieli, dar și atunci când este de oferit părerea referitoare la unele subiecte. 

Balanță

Parcă în portofelul tău se face lumină, dar parcă nu vrei să vezi partea goală. Încearcă să nu cheltuiești într-un mod extrem. 

Scorpion

Cu Soarele și Venus în semnul tău nu faci decât să strălucești. Energia ta va fi ademenitoare. Ceilalți însă nu vor avea acces la tine cu adevărat. 

Săgetător

Te lovește o lene și o oboseală cumplite. Este un semnal al organismului care îți atrage atenția că ar trebui să prioritizezi odihna. 

Capricorn

Te trezești cu un chef de socializare neobișnuit. Vei căuta compania celorlalți, însă nu vei fi foarte comunicativ. 

Vărsător

Devii din ce în ce mai preocupat de unele probleme de la serviciu. Or fi ele importante, însă s-ar putea ca tu să fugi de altceva. 

Pești

Este important să înveți de la oameni mai puternici și experimentați ca tine, nu de pe rețelele sociale, de la oameni fără expertiză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel