EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 25 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Luna își continuă tranzitul în Taur. 

Luna își continuă tranzitul în semnul Taurului. Nevoia de siguranță va fi cea care va conta. Dar să nu uităm că aspectul tensionat dintre Venus și Marte are efect. Vă reamintim că ne aflăm înaintea opririi retrogradării lui Mercur în Leu. Și că vor urma câteva zile complicate, pline de încurcături și blocaje. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se află în continuare în casa a treia. Ceea ce înseamnă că trebuie să înveți lucruri și să cunoști oameni noi. Evită, totuși, replicile tăioase. 

Taur/Ascendent în Taur

Sectorul financiar are de suferit. Mai ales din cauza familiei sau a gospodăriei. Și cum Luna este în semnul tău, vei avea de-a face cu numeroase emoții greu de gestionat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte îți cere să fii mai curajos, să lupți pentru drepturile tale și să înveți să pui limite în relațiile cu oamenii apropiații. Și este cazul să înveți să gestionezi furia. 

Rac/Ascendent în Rac

Din neatenție, s-ar putea să spui lucruri nedorite. Unele ținute secrete sau unele destul de frustrante. Este important să îți asumi orice greșeală și să încerci să o repari. 

Leu/Ascendent în Leu

Ai nevoie de comunitate, de oameni în jurul tău, de un sfat. Așa că nu sta doar în casă și fii mai deschis. Ceilalți nu au de unde să știe ce se întâmplă în viața ta.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te vei trezi implicat în numeroase activități unde nu te vei simți în largul tău. Astrele îți recomandă să stai departe de prejudecăți și etichete puse la nervi. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Astăzi contează mai mult ce este în sufletul tău. Nu este cazul să păstrezi unele aparențe doar de dragul societății sau ale familiei. Fii mai sincer cu tine însuți!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Partenerul are nevoie de mai multă atenție din partea ta. Acesta consideră că nu depui suficient efort pentru ca relația să funcționeze. Și nu vrea doar vorbe. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Trebuie să împaci pe toată lumea. Și nu îți convine! Astrele îți recomandă să nu iei nimic personal și să încerci să îți stăpânești orgoliul crescut, care este dăunător. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Important este ce faci, nu doar ce zici. Pentru că sunt situații în viață când teoria nu face nici cât o ceapă degerată. Astrele îți recomandă să eviți superficialitatea. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ce spun ceilalți nu este despre tine. Ci mai degrabă despre ei. Așa că încearcă să îți dai seama ce îți transmit când își dau cu părerea. Sunt pur și simplu subiectivi. 

Pești/Ascendent în Pești

Nu prea ai chef să stai pe acasă! Așa că ziua poate fi destul de agitată. Astrele îți recomandă să îmbini utilul cu practicul. Și să comunici cât mai deschis cu partenerul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel