EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 28 iulie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Taurului. 

În ultima zi a săptămânii, Luna tranzitează semnul Taurului. Ceea ce înseamnă că vom căuta confortul și siguranța cu orice preț. De asemenea, totul se va mișca încet și sigur. Nu uitați că Mercur se apropie de retrogradare!

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei avea tendința de a fi prea critic cu oamenii care te ajută. Mai ales la treburile gospodărești. Și încearcă să nu grăbești nimic pentru că astfel vei face greșeli. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna îți tranzitează semnul. Te vei confrunta cu multiple emoții. Dar le vei face, cu siguranță, față! Vrei liniște, armonie, calm și echilibru în relațiile cu apropiații. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ești precum o oală sub presiune. Așa că ar trebui să eviți, pe cât posibil, oamenii sau situațiile stresante. Încearcă să îți folosești timpul liber într-un mod mai inteligent. Și să nu neglijezi odihna sau relaxarea.

Rac/Ascendent în Rac

Chiar dacă te plângi de ei, să știi că oamenii dragi te vor ajuta enorm astăzi. Și nu face pe orgoliosul! Sunt zile în care nu ne putem descurca singuri oricât de puternici am fi. 

Leu/Ascendent în Leu

Ca să nu rămâi cu păreri de rău, încearcă să fii mai chibzuit astăzi. Să nu te lași influențat de prieteni sau familie atunci când faci achiziții sau investiții. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur se apropie de un careu cu Marte. Că ești destul de exigent, știm. Dar astăzi s-ar putea să exagerezi și să nu ai un motiv serios. Încearcă să fii mai tolerant sau înțelegător. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vrei să schimbi ceva la tine, dar îți este teamă de părerea celorlalți. S-ar putea să îți faci prea multe scenarii care nu vor deveni niciodată realitate. Permite-ți să trăiești!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Evită să pui etichete prietenilor, să le spui tu cum să își trăiască viața sau să îi critici. Riști ca aceștia să te evite în viitorul apropiat. Acordă atenție suplimentară partenerului. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru a sta mult timp singur! Ai nevoie de activități împreună cu partenerul. Să fii mai sociabil în grupurile din care faci parte. Și poate și mai curios. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Bineînțeles, că vor apărea neînțelegeri atunci când va fi vorba de efectuarea treburilor gospodărești. Și asta pentru că ai crezut că le vei face tu pe toate. Dar îți vei da seama că nu se poate. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Simți nevoia de a petrece mai mult timp acasă, singur sau alături de cei dragi. Vrei liniște cu orice preț! Stai departe de cheltuielile inutile!

Pești/Ascendent în Pești

Familia are unele comentarii legate de partenerul tău. Sau îți oferă unele sfaturi nesolicitate despre cum ar trebui să fie relația d cuplu. Și ar fi bine să le explici celor dragi că nu este corect ce fac. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel