EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 29 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur face o conjuncție cu Marte. 

Mercur face o conjuncție cu Marte în semnul Scorpionului. Mercur se ocupă de mental, comunicare, de idei, de gesturi. Marte este reprezentantul luptei, al agresivității, al energiei. Iar semnul Scorpionului vrea intensitate și extreme. Cu alte cuvinte, vor exista câteva riscuri, atât la nivel individual, cât și mondial. Conjuncția Mercur-Marte este bună pentru a lua decizii, pentru a găsi soluții instante la eventualele crize. Dar pe plan personal poate fi o mare problemă. Pentru că ne va da tendința către cuvinte care dor, sarcasm și cinism. 

Berbec

Comportamentul tău va fi unul pasiv-agresiv. Mai ales față de familie. Încearcă să îți dai seama ce te supără cu adevărat. 

Taur

Discuțiile cu parteneul vor fi destul de aprinse. Niciunul nu are dreptate. Vreți cu tot dinadinsul să existe un câștigător. 

Gemeni

Stresul te va copleși. Dar atenție că va fi unul indus. Astrele îți recomandă să cauți metode simple de relaxare. 

Rac

Comunicarea cu copiii va fi clar defectuoasă. Ar fi bine să îți gestionezi furia. O zi destul de bună pentru activități creative. 

Leu

S-ar putea să apară multe reproșuri. Din partea ta pentru familie, dar și invers. Și există riscul unor certuri prelungite. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să ai grijă la drumuri. Să nu te aventurezi în unele periculoase. De asemenea, evită discuțiile în contradictoriu. 

Balanță

Din grabă, vei face multe cheltuieli inutile. Și s-ar putea să te lași influențat de unii oameni care nu contează cu adevărat pentru tine. 

Scorpion

Mintea îți merge de minune, dar s-ar putea să și exagerezi cu unele scenarii. Încearcă să nu acuzi pe nimeni fără argumente clare. 

Săgetător

S-ar putea să te victimizezi mai mult decât este cazul. Încearcă să nu glorifici trecutul, ci să trăiești aici și acum. 

Capricorn

Prietenii sunt factori de stres. Discuțiile cu ei vor declanșa tot felul de stări contradictorii în tine. Evită deciziile grăbite!

Vărsător

Vei fi destul de autoritar cu oamenii din jur. Fie la serviciu, fie acasă. Oamenii vor comunica greu cu tine. Crezi că doar tu ai dreptate. 

Pești

O zi bună pentru învățare. Îți poț canaliza energia și resursele pentru a afla informații noi care te vor ajuta enorm. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel