EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 30 iulie 2023

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Capricornului. 

Luna s-a mutat în semnul serios al Capricornului la final de săptămâna. Acest fapt ne va face mai practici și mai serioși. Chiar și atunci când este vorba de distracție. Și cum ne pregătim de o Lună Plină în Vărsător, s-ar putea să observăm unele situații mai bizare în jurul nostru. 

Berbec

Deși resimți oboseala, încă din prima parte a zilei vei fi dispus să rezolvi multe dintre chestiunile administrative sau treburile gospodărești. 

Taur

Astrele îți recomandă să te relaxezi. Să nu menții certurile din familie sau disputele prietenilor. Ci să fii chiar un factor mediator. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să mai iei o pauză din când în când. Și să faci tot posibilul să nu iei personal reacțiile celorlalți. 

Rac

Tu ai multe planuri, dar partenerul se va demonstra a fi mai apatic. Deci va fi nevoie să îți ajustezi unele așteptări. 

Leu

Treci de la veselie la apatie într-o clipită. Astrele îți recomandă să nu îți consumi toate rezervele. Mai ales acele interioare. 

Fecioară

Mercur se va apropia de o opoziție cu Saturn. Vei observa cum totul este încetinit. Cum nu vei mai putea să te ocupi de toate într-o singură zi. 

Balanță

Cunoscuții trec prin diverse evenimente. Nu este cazul să te contaminezi cu problemele lor. Este de ajuns să fii empatic. 

Scorpion

Îți vei calcula foarte bine cuvintele. Atât acasă, cât și în preajma prietenilor. Astrele îți recomandă să îți asculți dorul de ducă. 

Săgetător

Vei fi destul de preocupat de zona financiară. Până la a fi prea zgârcit cu propria persoană. Cumva te simți vinovat pentru unele cheltuieli. 

Capricorn

Nu vrei să lași deloc de la tine! Nu ești dispus să negociezi nici chestiunile minore. Crezi că este rândul altora. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu pleci la cumpărături fără o listă. Vei fi tentat să faci tot felul de cheltuieli pe care le vei regreta cu siguranță. 

Pești

Partenerul are ultimul cuvânt în orice. Dar nu te superi pentru că alege bine de fiecare dată. O zi bună pentru discuții elevate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel