EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 6 martie 2022

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii

Horoscop. Venus și Marte intră în Vărsător. 

Venus și Marte intră astăzi în semnul Vărsătorului. Venus va sta aici până pe 5 aprilie, iar Marte până pe 15 aprilie. Cele două planete încă vor mai fi în tandem cel puțin până pe 14 martie. Dacă atunci când au fost în Capricorn, am vorbit despre putere și intransigență, de acum vom discuta despre detașare și umanitate. În primele ore ale dimineții, Luna va tranzita Berbecul, după care semnul Taurului. 

Berbec

Schimbarea lui Marte se va observa în comportamentul tău. Vei fi mai cerebral în proiecte și discuții. Nu mai contează să deții controlul. 

Taur

Zona profesională va căpăta importanță. Vei deveni un om mai competitiv și autoritar. Și acest fapt va atrage multe oportunități. 

Gemeni

Schimbarea astrelor de astăzi îți priește. Devii mai comunicativ, încrezător și dornic de a experimenta lucruri de care te temeai. 

Rac

Anumite fricir vor reveni în viața ta, de data aceasta pentru a le înțelege și pentru a nu le mai exagera atât de mult. 

Leu

Dorințele partenerului sunt ordine pentru tine. Obiectivul tău principal este de a-i face pe plac. Vei fi mult mai cooperant. 

Fecioară

Îți dai seama că rutina ta nu mai are rost și că este nevoie să îți schimbi stilul de viață. Poți începe de la treburile gospodărești. 

Balanță

Începi să vrei să te ocupi și de tine. Sunt unele pasiuni pe care le-ai tot amânat, dar acum este cazul să le prioritizezi. 

Scorpion

Familia are probleme noi și tu trebuie să te ocupi de ele. Te zbați ca de obicei și găsești și sprijin. Poți aduce îmbunătățiri casei. 

Săgetător

Te contrazici cu toată lumea. Orice discuție te provoacă și simți că este de datoria ta să faci dreptate sau să îi ajuți pe alții. 

Capricorn

Venus și Marte vor activa zona financiară. Ceea ce înseamnă că vor fi și venituri, dar și destule cheltuieli care să te îngrijoreze. 

Vărsător

Cu Venus și Marte în semnul tău, vei fi mai atent la înfățișare și la atitudine. Simți că este nevoia de o schimbare în acest sens. 

Pești

Începe o perioadă în care vei dori să te retragi, să meditezi și să îți analizezi următorii pași. Astrele îți recomandă să nu uiți de odihnă și relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel