EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 6 noiembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus opoziție Uranus. 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Berbecului. Venus se rupe de Opoziția cu Uranus. Dar se apropie de un careu cu Saturn. Ar fi recomandabil să nu ne grăbim cu deciziile pe plan relațional. În plus, să nu uităm că Eclipsa de Lună/Luna Plină de marți va avea impact mai ales în cazurile relațiilor foarte blazate. Luna va fi conjunctă cu Uranus și acest aspect poate provoca destulă instabilitate. 

Berbec

Ar fi cazul să nu te dai în stambă atunci când este vorba de cheltuieli. Adică să nu încerci să demonstrezi nimic nimănui. 

Taur

Ai vrea să faci multe, dar îți dai seama pe parcurs că nu ai energie. Dar tot vei fi destul de prăpăstios din această cauză. 

Gemeni

Fiecare discuție îți declanșează anumite stări. Destul de provocatoare, însă nu știi să pui punctul pe i. Introspecția e necesară. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu te bagi acolo unde nu îți fierbe oala. Adică să nu încerci să îți asumi responsabiltatea pentru alții. 

Leu

Apropierea de eclipsă s-ar putea să fie destul de supărătoare. Pentru că simți nevoia să faci ceva concret, dar nu știi ce. 

Fecioară

Te agiți toată ziua de colo până colo și nu te alegi cu nimic concret. Ar fi bine să te ocupi puțin și de liniștea mentală. 

Balanță

În continuare, ar fi bine să fii mai atent la buget. Și să te asiguri că apropiații doresc să se implice financiar în unele proiecte. 

Scorpion

Instabilitatea din relații și parteneriate va fi destul de iritantă. Dar astrele vor ca tu să înveți să nu mai depinzi de ceilalți. 

Săgetător

Ai nevoie să râzi. Să faci haz de necaz. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta. Prietenii sau o comedie îți pot fi de folos. 

Capricorn

Treburile gospodărești te obosesc, dar devin și un instrument de relaxare uimitor. Nu neglija puterea curățeniei!

Vărsător

Nici acasă nu vrei să stai, dar nici să ieși nu prea ai chef. Trebuie să împaci cele două variante încât să nu simți când trece zua. 

Pești

Te vei inflama mai mult decât este cazul în cadrul unor discuții cu persoanele apropiate. Trebuie să înveți să nu iei totul personal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel