EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 6 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Avem un careu între Mercur și Marte. 

Mercur din Balanță face un careu cu Marte din Rac. Graba strică treaba! Mai ales în comunicare. Vorbim fără să gândim și astfel se pot isca neînțelegeri sau scandaluri. Mercur în Balanță vrea să fie bine pentru toată lumea, dar Marte în Rac este prea sensibil și ia totul personal. Cei mai certăreți vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Jupiter se pregătește de retrogradare în semnul Gemenilor. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Discuțiile cu familia vor fi tensionate. Dar, te vei strădui să rămâi destul de diplomat. Nu este ziua cea mai bună pentru reproșuri. 

Taur/Ascendent în Taur

Dacă vrei ca ziua să fie una cât de cât pe placul tău, ar trebui să stabilești de la bun început o listă de sarcini. Astfel, eviți să te ciocnești de orgoliul celor dragi.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei avea tendința de a face cheltuieli după orice situație stresantă. Un răsfăț este bun din când în când, dar excesul nu ajută pe nimeni.

Rac/Ascendent în Rac

Te grăbești și tragi concluzii greșite. Membrii familiei se vor plânge de faptul că nu îi asculți suficient și că ești destul de irascibil. 

Leu/Ascendent în Leu

Unele discuții cu apropiații îți declanșează tot felul de stări pe care le vei gestiona cu greu. Stai departe de tot ce știi că te afectează!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu cât încerci să împaci pe toată lumea, cu atât vei avea de pierdut. Astăzi trebuie să ții cont doar de ceea ce îți dorești tu. Trebuie să îți vezi interesul. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Dacă vei ține cont de acest proverb, vei reuși să ai o zi mai bună. Evită să le faci acuzații nefondate oamenilor dragi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai un dor de ducă fantastic! Îți va fi greu să găsești doritori care să te acompanieze în călătoriile pe care le vei face, mai scurte sau mai lungi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Propunerile prietenilor de petrecere a timpului liber presupun unele costuri mari. Nu este vina lor că au asemenea idei, dar va fi a ta dacă nu ții cont de ce îți permiți. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este una dintre zile în care trebuie să le faci pe plac oamenilor. În care ești nevoit să împaci și capra și varza. Situația aceasta te va epuiza. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu este cea mai bună zi pentru a sta doar în casă. Astrele îți recomandă să te reconectezi cu oameni dragi și să mergi la evenimente. 

Pești/Ascendent în Pești

Comunicarea cu copiii sau părinții va fi problematică. Important este să nu pui la suflet cuvinte aruncate poate prea repede. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel