EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 8 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur petrece ultima zi în semnul Leului. 

Mercur se pregătește să iasă din Leu și să intre în Fecioară. Este posibil să ne lăudăm mai mult decât este cazul, să spunem orice pentru a primi atenția celorlalți, dar și să îi motivăm pe cei apropiați așa cum nu am făcut-o niciodată. Și cum Luna tranzitează tot semnul Scorpionului, vom face tot ce se poate să nu discutăm despre propriile emoții. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei avea impresia că apropiații nu sunt atenți la ceea ce îți dorești tu. Și este posibil să joci rolul victimei mai mult decât este cazul. Orgoliul îți va dăuna enorm. 

Taur/Ascendent în Taur

Replicile unei rude îți vor declanșa multe stări contradictorii. Astrele îți recomandă să nu faci declarații puternice pe care le poți regreta ulterior. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Viitoarea schimbare a lui Mercur îți poate da bătăi de cap. Discursul tău pare unul câștigător, însă în momentul în care trebuie să treci la fapte, te apucă frica. 

Rac/Ascendent în Rac

Stai departe de cheltuielile făcute pentru a demonstra ceva oamenilor din jur. În plus, astrele te invită să eviți discuțiile despre situația ta financiară. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va ieși din semnul tău. Ai un discurs mai tendențios și vrei să fii tu cel care are dreptate întotdeauna. Apropiații te vor evita din această cauză. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Intuiția este destul de puternică, dar nu este cazul să te bazezi doar pe ea atunci când faci declarații sau iei decizii care contează enorm. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Comunicarea între tine și prietenii tăi va avea de suferit. Dar, chiar dacă nu veți ajunge la un numitor comun, nu înseamnă că trebuie să renunțați la planuri. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu este cea mai bună zi pentru a da ordine! Oamenii dragi nu au nevoie de cineva care să le spună ce să facă, ci de cineva care să îi asculte și să îi înțeleagă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu vezi pădurea de copaci! Poate că este cazul să nu mai acorzi atâta atenție unor detalii nesemnificative, Încearcă să înveți din greșelile altora. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Indiscreția poate avea repercusiuni pe termen lung. Astrele îți recomandă să eviți bârfele, să dai străinilor prea multe detalii din viața ta intimă, dar și să nu fii prea curios. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Va dura ceva timp până când te vei înțelege cu partenerul. Amândoi vreți același lucru, însă nu vă puneți de acord în ceea ce privește implementarea. 

Pești/Ascendent în Pești

Nu este obligatoriu ca oamenilor dragi să le placă aceleași lucruri ca și ție. De aceea, astrele îți recomandă să nu îi judeci din această cauză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel