Horoscop Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Schimbări puternice pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 5 mai, va urma o Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion.

Ei bine, acest eveniment ne activează toate fricile. Mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Putem spune că acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră, deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să ne cutremure viața. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din propria cenușă, ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

Cum ne poate influența această Lună Plină de pe 5 mai? Aflăm toate detaliile de la astrologul Daniela Simulescu!

„Va fi o Lună Plină care se va petrece în semnul Scorpionului, așa că este un eveniment destul de zăpăcit, dacă mă uit la astrograma momentului. Eclipsa se petrece pe axa Taur-Scorpion. În orice eveniment avem implicat arhetipul Scorpionului, dar și pe Uranus, lucrurile sunt mai speciale, de ținut minte. Să avem grijă, în jurul acestei date, în ce ape ne scăldăm.”

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, această Lună Plină se va petrece pe axa 2-8. Așadar, de tot ce ține de bani, de resurse, de taxe, de impozite, de moșteniri sau de negocieri. Aceste aspecte sunt destul de puternice, iar pe undeva, s-ar putea să pierzi controlul și să îți dai seama că resursele pe care le ai nu prea îți mai sunt folositoare.

Poate că până acum, știai că poți să trăiești cu o anumită sumă și te puteai baza pe ea. Dar s-ar putea să te trezești și să realizezi că îți trebuie mai multe finanțe. Și că nu trebuie să aștepți doar de la ceilalți, ci să înveți să te crești pe tine înăuntru, ca să poți să atragi și alte venituri sau resurse. Ai mare grijă la bani, dar și la pierderea controlului.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

De cele mai multe ori, Luna Plină vorbește și despre un apogeu, de un final. La tine se va petrece în Casa a 7-a, deci vorbim despre sectorul relațional. Mulți dintre voi s-ar putea să ia diferite decizii, fie că te căsătorești, că te desparți, că te muți alături de partener sau că îl abordezi diferit pe acesta.

Sau descoperi lucruri noi despre persoana dragă, iar dinamica relației se schimbă. Ai grijă că, totuși, Mercur este retrograd. Să nu ai tendința de a te baza foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat în trecut. Trăiește aici și acum!

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion se va petrece pe axa 6-12. Dar ar trebui să punem puțin accent pe Casa a 6-a, deci pe relațiile de muncă. Sau pe încrederea orbească pe care o ai în anumiți colegi. În apropierea acestei date, s-ar putea să îți dai seama că ai așteptări prea mari legate de ei și că nu sunt la fel cum credeai.

Ar trebui doar să rezolvi acele probleme de la job, nu să stai și să îi acuzi pe colegi de tot felul de lucruri. Gândește-te, apoi, la Casa a 12-a, deci la tot ce este în capul tău și să îți dai seama de ce ai aceste așteptări. Poate că asemeni colegii cu cineva din trecutul tău, fie că ne referim la mamă sau tată. Dar este recomandat să revii cu picioarele pe pământ și să îți dai seama că sunt simpli oameni care mai greșesc și care nu sunt obligați să îți facă pe plac. Fii atent și la sănătate! 

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Luna este guvernatorul tău, așa că această Luna Plină este importantă pentru tine. Astfel, acest eveniment nu este atât de neplăcut pentru tine, fiindcă te va pune foarte mult în contact cu traumele din copilărie, cu amintiri pe care le ai sau cu dureri peste care nu ai trecut.

Poate că acum, când observi că anumiți oameni din jurul tău nu mai sunt atât de prezenți în viața ta, este posibil să te simți singur și să gândești că nimeni nu te apreciază sau nu te ajută. Ar fi bine să te întorci la tine și să nu mai pui atât de mult accent pe ceilalți. În plus, ai puțină grijă și la relațiile cu prietenii.

Citește continuarea pe:

https://www.astrosens.ro/horoscop-eclipsa-de-luna-luna-plina-din-scorpion-schimbari-puternice-pentru-fiecare-zodie-ascendent_5669.html?fbclid=IwAR2XQ84IQoNL26vf84jXdshS0a0FHp_BfEC6nnBrp0vpbJjJA-sGSve3Bhw

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel