Horoscop european august 2024. Previziuni pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Horoscop lunar. În luna august, vorbim în principal despre retrogradarea lui Mercur. Ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent?

Subiectul principal al lunii august este retrogradarea lui Mercur. Mai întâi, acesta va retrograda în semnul Fecioarei. După care, se va întoarce în Leu. Trebuie să te aștepți la amânări, anulări, probleme tehnologice și de comunicare. De pe 2 iulie, deja resimțim efectele retrogradării. Acestea vor mai dura până pe 26 septembrie! Ține-te bine!

În plus, în august vom avea o conjuncție Marte-Jupiter în Gemeni, dar și un careu Marte-Saturn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte și Jupiter tranzitează casa a treia. Vei avea idei noi și o să pleci în mai multe călătorii scurte. Totodată, te vei întâlni cu mai multe persoane. Conjuncția Marte-Jupiter îți sprijină entuziasmul. Te simți inspirat să studiezi și să te implici în relațiile cu cei din jur. Careul dintre Marte și Saturn îți impune limite în ceea ce privește comunicarea și studiul.

Taur/Ascendent în Taur

Pe 4 august, Luna Nouă în Leu îți deschide un nou capitol în ceea ce privește locuința și familia. Conjuncția dintre Jupiter și Marte îți aduce energie și te stimulează să progresezi. Chiar poți avea oportunități pentru a aduce îmbunătățiri în locuință. Poți lua măsuri pentru vindecarea copilului interior!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte și Jupiter vor face un careu cu Saturn din casa a zecea. O să sesizezi un conflict între proiectele și obiectivele tale personale și șefii tăi sau obligațiile profesionale. Multe dintre provocări și restricții pot veni din partea șefilor. Este recomandat să faci un pas în spate și să îți reconsideri planurile.

Rac/Ascendent în Rac

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară și va tranzita casa a treia, care vorbește despre proiecte, comunicare și călătorii pe termen scurt. Poți începe să lucrezi la un proiect, să scrii sau să călătorești mai mult. Mercur retrograd te va împinge să reexaminezi proiectele pe care le-ai început. Cu toate acestea, conjuncția dintre Mercur și Venus îți arată că reevaluarea lucrurilor este o alegere bună.

Leu/Ascendent în Leu

Pe 4 august, avem Lună Nouă în semnul tău. Este momentul potrivit dacă vrei să faci schimbări, să ai grijă de propria persoană sau să începi un nou drum. Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în casa a doua a banilor. Îți vei reorganiza finanțele, în întâmpini întârzieri sau încetiniri cu banii. Așteaptă-te la cheltuieli neprevăzute!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus face un careu cu Uranus. Ai putea investi brusc pentru o călătorie pe o distanță lungă sau să creezi o conexiune foarte intensă cu cineva. Este posibil să închei și o relație. Mercur retrogradează în semnul tău. Începutul lunii august îți poate aduce neînțelegeri. Mai apoi, va retrograda în casa a douăsprezecea. Vei reflecta asupra viselor, spiritualității și sănătății mentale.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel