EXCLUSIV  Horoscop Fecioară, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Veți dori să călătoriți mai mult!

Horoscop Fecioară, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Veți dori să călătoriți mai mult. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Fecioară, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Veți dori să călătoriți mai mult. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Fecioară. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Fecioară și cei cu ascendentul în Fecioară. Chestiunile administrative, în continuare, vă dau bătăi peste cap de cap. Faptul că Mercur își oprește retrogradarea în Casa 9, aveți parte de drumuri, încurcături, telefoane, mesaje trimise prost. 

Vi se pare că pare că oamenii nu înțeleg. Pare că voi le comunicați ușor, dar, ei, în loc să simplifice, fac lucrurile mai prost, se complică. De fapt, trebuie să înțelegeți că oamenii comunică diferit și că ceea ce contează este să îi accepți pe ceilalți, astfel încât și ceilalți să vă accepte. Din modul ăsta diferit de comunicare să ajungeți la un anumitor comun, că asta e frumusețea vieții.

Aveți parte de multă agitație: chestiile birocratice, administrative, treburile gospodărești, discuțiile cu vecinii, cu verișorii, cu oamenii de la magazin, de pe stradă, de la metrou, că mașina nu mai merge, că actele sunt expirate. Și trebuie să aveți grijă.

Jupiter se apropie de intrarea în Casa 9, iar asta înseamnă că mulți dintre voi veți dori să călătoriți mai mult, veți dori să plecați din țară, să vă întoarceți în țară, veți dori să vă înscrieți la o formă de învățământ. Zilele următoare meditați cam ce diplomă v-ar mai plăcea să mai aveți pe perete?", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel