Horoscop IULIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Află veștile pentru acești nativi în a șaptea lună din an!

Iată că vine iulie, o lună așteptată de către comunitatea astrologică. De ce? Pentru că retrogradarea lui Venus în Leu este evenimentul verii. Unul care ne va influența pe fiecare dintre noi. Mai ales pe plan relațional și financiar. Bineînțeles, mulți vor simți nevoia să se valoreze mai mult, să accepte doar oamenii care oferă respect și validare. 
În plus, axa Nodurilor Lunare se va schimba. Vom trece de la Nodul Sud în Scorpion-Nordul Nord în Taur la Nodul Sud în Balanță și Nodul Nord în Berbec pe 12 iulie.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

O să fii protagonistul lunii următoare. Datorită tranzitelor astrologice, o să fii plin de energie, de pasiune, iar instinctele îți funcționează grozav. La final de lună, Venus va retrograda în semnul tău, așa că trebuie să fii atent la sectorul amoros. Folosește luna iulie ca să ieși cât mai mult și ca să te bucuri de viață. Nu lăsa timpul să treacă oricum, dar ai grijă și la odihnă și la orarul tău de somn. Ai o perioadă benefică, așa că ține doar de tine să îți faci viața mai ușoară.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna iulie nu începe minunat, dar spre finalul ei, o să vrei să treci la acțiune. Îți dorești să te impui, să spui categoric ce nu îți convine și nu ești de acord cu nedreptățile. Fă cât mai multă mișcare, ca să folosești energia lui Marte prin semnul tău. O să ai tupeu pe măsură, dar și curaj și îndrăzneală. Pe plan relațional, ai face bine să stai deoparte de relațiile indisponibile și de legăturile toxice. Pune accent și pe sănătate.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

O să ai de învățat lecția echilibrului, fie că este vorba de planul relației, al familiei sau al locului de muncă. Guvernatoarea ta, Venus, o să retrogradeze din iulie până în octombrie, iar asta te poate afecta serios. Se anunță multe reluări, încurcături, întârzieri sau chiar amânări. Te poți simți destul de zăpăcit de la final de lună încolo. Pune mult accent pe sănătatea ta și pe a partenerului de viață.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

O să te mai liniștești în luna iulie. Poți profita de următoarea perioadă ca să îți faci planuri. Dar nu unele care nu pot fi îndeplinite niciodată, ci planuri pragmatice. Ești încurajat să creezi o listă și să te ții de ea, ca să bifezi totul. Venus retrogradă o să te agite puțin, pentru că te gândești să îți testezi partenerul. De fapt, trebuie să te gândești atent la următorul pas, dar și la motivele pentru care merită sau nu o legătură. Dacă ești singur, vezi ce tip de partener îți place.

Youtube video image

Iată și calendarul astrologic al lunii IULIE 2023!

3 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

Este una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2023. Poate cea mai dură. De ce? Pentru că Pluto s-a întors în acest semn până în ianuarie 2024. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto retrograd implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Și care îți arată că ai tras cu dinții de ceva din 2008 încoace și că nu mai poți duce în spate și de acum încolo. Este ca ultima șansă pe care o primești atunci când rămâi repetent sau corigent. 

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/horoscop-iulie-2023-pentru-leu-fecioara-balanta-si-scorpion_6107.html?fbclid=IwAR1n4HX0xE2N7E1My5D_MnryMomGJ36VlFqhOS1lybGVaGgEb_Brzifs1k0

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel