EXCLUSIV  Horoscop, joi, 1 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Venus din Leu se apropie de un careu cu Uranus din Taur. 

Venus din Leu se apropie de un careu cu Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile deja blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Mulți vor dori mai multă libertate în relații

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai atent la modul în care îți vei doza orgoliul. Și ar fi bine ca, la serviciu, să îți păstrezi echilibrul. Nu trebuie să te grăbești cu deciziile. 

Taur/Ascendent în Taur

Pot apărea tot felul de situații ciudate în gospodărie sau în cadrul familiei. Bineînțeles că te vei confrunta și cu un grad crescut de instabilitate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cum Mercur, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare, s-ar putea ca zilele acestea să nu îți prea priască. De ce? Pentru că nimic nu va fi precum în planurile tale. 

Rac/Ascendent în Rac

S-ar putea să faci unele greșeli pe plan financiar. Nu uita că graba strică treaba! Și că trebuie să te bazezi pe banii pe care îi ai, nu pe cei care vor veni sau nu. Fii mai atent la promisiunile făcute!

Leu/Ascendent în Leu

Careul Venus-Uranus îți va aduce numeroase tensiuni interioare. Poate chiar momente de neîncredere. Ceea ce contează este că la suprafață vei părea foarte sigur pe tine. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Firea ta analitică s-ar putea să nu te mai ajute astăzi. Astrele te invită să încerci să devii un bun observator. Limbajul non-verbal al celorlalți contează mult. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Unii prieteni te vor lua prin surprindere. Deci ar fi bine să rămâi flexibil și să nu ai așteptări mari de la ei. În plus, este cazul să fii mai încrezător în tine și nu în alții. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe plan profesional, te trezești cu schimbări pe nepusă masă. Nu este cazul să le respingi, ci să îți dai timp pentru a-ți da seama cum anume poți profita de ele. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Deși mai sunt câteva zile până când Mercur va retrograda în casa carierei, îți recomandăm ca încă de pe acum să te asiguri că ai înțeles ce ți-au cerut șefii sau persoanele cu autoritate. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă te tot plângi, pierzi timp prețios sau alte resurse. Victimizarea este bună într-o oarecare limită. Fii mai atent la investițiile financiare!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Careul dintre Venus și Uranus va afecta în mod direct relația cu partenerul. Tu vrei una, el alta. Important este să nu renunțați repede la negocieri. 

Pești/Ascendent în Pești

Unii colegi te susțin, dar sunt și alții care îți pun bete în roate. Încearcă să nu iei nimic personal și să cauți soluții practice pentru a depăși situația. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel