EXCLUSIV  Horoscop, joi, 10 martie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Mercur intră în Pești. 

Mercur își începe astăzi tranzitul prin semnul Peștilor, unde va sta sta până pe 27 martie. Va începe o perioadă periculoasă din punctul de vedere al transmiterii informației, atât la nivel individual, cât și mondial. Vor circula multe informații false, dar nu ne vom da seama imediat pentru că vor fi concepute astfel încât să ne declanșeze emoții. Iar tranzitul lui Mercur prin ultimul semn al zodiacului este unul destul de contradictoriu, lipsit de logică și influențabil. Mai ales din cauza faptului că planeta comunicării se va întâlni cu Neptun. Fiecare dintre noi va simți confuzia oferită de Mercur în Pești. 

Berbec

Este posibil să nu mai știi ce să crezi despre unele faze din trecut. Îți dai seama că le-ai inflamat tu mai mult decât a fost cazul. 

Taur

Va trebui să ai grijă la ce oameni vei lăsa pe lângă tine și la cât de mult îi crezi. Este nevoie să verifici de fiecare dată ce transmit. 

Gemeni

Nu mai știi ce să crezi despre persoanele importante din viața ta. Mai ales dacă le consideri autorități supreme. 

Rac

Mercur te va ajuta să călătorești departe, și la propriu și la figurat. Urmează o perioadă în care îți vei pune numeroase obiective. 

Leu

Vei fi tentat să faci unele investiții, multe dintre acestea riscante. Astrele îți recomandă să nu faci asta la recomandarea oamenilor. 

Fecioară

Gesturile și cuvintele partenerului sunt destul de contradictorii. Astăzi va zice ceva, mâine cu totul și cu totul altceva.

Balanță

Tu sau colegii veți uita de unele proiecte sau de unele promisiuni. Există riscul să depășiți unele limite și să creați frustrări. 

Scorpion

Relația cu copiii poate deveni una specială. De asemenea, Mercur va tranzita zona romantismului, deci vor fi cuvinte pline de sensibilitate. 

Săgetător

Discuțiile cu membrii familiei se vor desfășura într-un stil haotic. Este nevoie de o persoană mai obiectivă să tragă concluziile. 

Capricorn

Mercur te va ajuta să te deschizi, să comunici fără grijă și să îți accesezi imaginația. Pot exista mici probleme în chestiunile administrative. 

Vărsător

Vor fi multe cheltuieli fără sens. Mercur te transforma într-o ființa irațională atunci când îți vei gestiona bugetul personal. 

Pești

Mercur va fi precum o armă cu două tăișuri pentru tine: îți va aduce inspirație și compasiune, dar te va face și destul de confuz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel