EXCLUSIV  Horoscop, joi, 10 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, Luna tranzitează semnul Capricornului. 

Jupiter și-a început retrogradarea în Gemeni. Pluto și-o va termina peste câteva zile. Dar, să nu uităm că ne aflăm sub influența unui careu între Soare și Marte care nu ne va lăsa deloc să avem zile liniștite. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Oamenii cei mai apropiați îți vor da adevărate bătăi de cap. Pentru că nu vor fi de acord cu propunerile tale și vor încerca să te facă să te schimbi. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus se află, în continuare, sub influența trigonului cu Marte. Deci am putea spune că beneficiezi și acum de o doză suplimentară de curaj. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Retrogradarea lui Jupiter poate fi precum un carusel pentru tine. Pe care îl poți considera un obiect de distracție sau unul de instabilitate. 

Rac/Ascendent în Rac

Apropierea Lunii de o opoziție cu Marte s-ar putea să facă din această zi una destul de stresantă. Anxietatea te va urmări peste tot. Evită să cauți vinovați!

Leu/Ascendent în Leu

Vorbești fără să gândești! Iar apropiații se vor simți jigniți. Dacă vei recunoaște că te-ai grăbit, vor fi dornici să treacă peste.  

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Poate fi o zi super simplă sau una în care te preocupi și de planurile pentru weekend. Astrele îți atrag atenția că s-ar putea să apară tot felul de capcane pe plan financiar. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele din semnul tău se apropie de un careu cu Marte. Cel mai bine ar fi să nu întreții niciun scandal de la serviciu și să fugi de confruntări cu șefii. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu pune prea multă presiune pe tine! Este una dintre acele zile în care astrele te invită să fii mai empatic, blând și răbdător cu propria persoană. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter retrograd te va obliga să depinzi și de alți oameni. De partener sau de apropiați. Vor exista și întârzieri, dar nu atât de grave. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto își va opri retrogradarea în semnul tău. Nu poți lăsa să treacă aceste zile fără a te gândi și la acea latură mai profundă a vieții. Spiritualitatea are un rol important.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nivelul tău de energie nu va fi unul satisfăcător. De aceea, ar fi bine să nu te implici în activități care vor cere de la tine mult eforturi serioase.

Pești/Ascendent în Pești

Socializarea este foarte importantă. Oamenii dragi te vor ajuta să treci peste orice greutate. Vor apărea noi chestiuni gospodărești de rezolvat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel