EXCLUSIV  Horoscop, joi, 12 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte intră în Scorpion. 

Joi, 12 octombrie, Marte iese din Balanță și intră în Scorpion. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul pasional și strateg al Scorpionului. Examinarea dorințelor noastre – atât bune cât și rele – va fi o temă majoră în timpul acestui tranzit(care va dura până pe 24 noiembrie), pe măsură ce ne uităm în interior și stabilim ce ne servește și ce nu. Vom simți un impuls puternic pentru o transformare profundă în acest timp și vom putea satisface acea nevoie fără nicio problemă.

Berbec

Schimbarea lui Marte, guvernatorul tău, îți va aduce și ție nevoia de ajustare. Mai ales în ceea ce privește consumul de energie. 

Taur

Marte va tranzita casa relațiilor. Partenerul va deveni mai activ și va trebui să îți schimbi și tu atitudinea pentru a vă înțelege. 

Gemeni

Stresul de la serviciu va deveni o problemă serioasă. Dar, în loc să te plângi, cel mai bine ar fi să cauți singur soluții. 

Rac

Orice s-ar întâmpla în viața ta, nu trebuie să uiți să îți rezervi timp și pentru propriile nevoi sau pentru a te bucura. 

Leu

Marte va agita atmosfera din sânul famliei. Nu îți convine, dar nici nu poți schimba ceva momentan. Poate doar să fii mai implicat. 

Fecioară

Mintea îți va fi destul de vie, iar replicile extraordinar de ironice. Din fericire, apropiații nu se vor supăra deloc pe comportamentul tău. 

Balanță

Marte pășește în zona banilor, ceea ce înseamnă că vei fi mai dornic de a-ți crește veniturile, dar și mai grăbit în ceea ce privește cheluielile. 

Scorpion

Intrarea lui Marte în semnul tău îți poate aduce încredere. Nu vei mai simți nevoia de validare și vei avea curaj să iei inițiative. 

Săgetător

Vei simți des că universul nu ține cu tine. Adevărul este că unele inițiative nu îți vor fi încurajate de astre. Nu îți sunt potrivite. 

Capricorn

Prietenii îți vor fi de mare ajutor, dar și sursă suplimentară de stres. Cumva, comportamentul lor este oglinda ta. 

Vărsător

Pot apărea discuții neplăcute cu șefii. Sau tu poți simți nevoia de a fi mai autoritar cu unele persoane importante. 

Pești

Începe o perioadă bună pentru setarea de noi obiective. Cel mai bine ar fi să îl implici și pe partener. Cu siguranță, va avea idei bune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel