EXCLUSIV  Horoscop, joi, 15 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Mercur retrograd trece din Fecioară în Leu. 

Mercur retrograd se va întoarce în semnul Leului. Cât a fost retrograd în Fecioară(5-15 august), orice tip de organizare ne-a dat bătăi de cap. Ne-am confruntat cu multe greșeli din trecut. Acum, cât va dura retrogradarea până pe 29 august, ne vom axa mult pe a ne cere drepturile. Mai ales cele nerespectate în trecut. Zodiile cele mai afectate vor fi următoarele: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Noua etapă a retrogradării lui Mercur te va face mai conștient de faptul că te iei prea în serios. Poate este cazul să revii la unele pasiuni și să fii mai relaxat. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să fii mai atent la produsele din gospodărie care nu mai funcționează așa cum trebuie. Poate le repari sau înlocuiești. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este retrograd schimbă semnul. Noua lui ipostază îți va oferi talent oratoric, dar și neatenție în ceea ce privește partea de transport. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrogradează în casa a doua, a banilor. Îți dai seama că vor apărea numeroase încurcături. Fii mai atent la cheltuielile superficiale!

Leu/Ascendent în Leu

Mercur retrograd va fi în semnul tău, de acum și până pe 29 august. Și te va ajuta să rezolvi probleme mai vechi. Dar îți va aduce și răzgândiri pe mai multe planuri. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai scapăt de Mercur retrograd! Dar pentru o scurtă perioadă! Astrele îți recomandă să nu forțezi nimic și să faci tot posibilul să nu consumi energia pe nimicuri. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Este una dintre acele zile în care va trebui să îți mai ajustezi așteptările referitoare la persoanele cele mai apropiate. Astfel, eviți dezamăgirea când acestea nu te vor putea ajuta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În carieră, te vei confrunta cu mai multe încurcături. În plus, unele proiecte profesionale, pe care le considerai rezolvate, vor reapărea. Fii mai atent la discuțiile cu șefii!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va retrograda în casa a noua. Deci trebuie să ai grijă la organizarea și efectuarea evenimentelor și a călătoriilor. Vor apărea amânări sau anulări. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă ai o zi liberă, astrele îți recomandă să te odihnești cât poți tu de mult. Și dacă mergi la serviciu, fă tot posibilul să nu întreții situațiile stresante. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur retrograd intră în casa a șaptea. Neînțelegerile din cuplu se vor înmulți și intensifica. Nu este cea mai bună perioadă pentru a lua decizii. 

Pești/Ascendent în Pești

Cu Mercur retrograd în casa a șasea, s-ar putea să faci unele greșeli la serviciu. Astrele îți recomandă să le recunoști și să cauți soluții. Victimizarea nu își are rostul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel