EXCLUSIV  Horoscop, joi, 16 februarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Conjuncție Soare-Saturn. 

Pe 16 februarie, avem o conjuncție Soare-Saturn în semnul Vărsătorului. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos. Sau să acceptăm că unii oameni din anturajul nostru nu ne fac bine. 

Berbec

Astăzi vei deschide ochii în ceea ce privește relația cu anumiți apropiați. Parcă nu mai ai timp și dispoziție pentru unele persoane. 

Taur

Unele persoane cu autoritate din zona profesională nu îți vor acorda atenția pe care crezi tu că o meriți. Mai sunt și zile din acestea. 

Gemeni

Ești prea dur cu tine astăzi! Ar fi cazul să mai potolești vocea critică interioară. Dacă nu, vei reuși să îi scoți și pe cei dragi din sărite. 

Rac

Frica de a cheltui este foarte mare. Și s-ar putea să treci de la o extremă la alta. Să fii super zgârcit sau super autoindulgent. 

Leu

Partenerul este destul de rece astăzi. Și s-ar putea să o iei personal, când de fapt are și el o zi mult mai proastă. 

Fecioară

Nu vei putea să te ții de toate proiectele la serviciu. Este nevoie să prioritizezi și să ții cont că trebuie din când în când să iei și pauze. 

Balanță

Te cuprinde o stare de inutilitate. O să ai impresia că nimeni nu te vede, nu te simte, nu te validează. Mai avem și zile din acestea. 

Scorpion

Relația cu familia este una complicată. În sensul în care niciunul dintre voi nu este dispus să facă deloc compromisuri. 

Săgetător

Replicile tale vor fi arme cu două tăișuri. Vei fi apreciat pentru logică și pragmatism, dar și criticat pentru cinism. 

Capricorn

O zi bună pentru o nouă strategie financiară. Unii dintre voi pot decide chiar să înceapă să se ocupe și de economii. 

Vărsător

Conjuncția Soare-Saturn îți va arăta numeroase limite. Energia ta nu va mai fi la același nivel, deși nu vei avea neapărat un program încărcat. 

Pești

Încearcă să te ferești de bănuieli, suspiciuni și ipoteze. S-ar putea să te agăți de unele informații care nu sunt adevărate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel