EXCLUSIV  Horoscop, joi, 17 februarie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Luna tranzitează semnul Fecioarei. 

Ne eliberăm ușor ușor de presiunea Lunii Pline de ieri. Luna tranzitează astăzi semnul Fecioarei. Oarecum, ne scuturăm de frici și trecem la treabă. Nu mai avem timp să ne gândim la tot felul de situații pe care le-am exagerat. De mâine, vom intra sub influența unui Sextil între Jupiter și Uranus, aspect armonios care va da un strop de încredere în acțiunile viitoare, mai ales dacă decidem să venim cu ceva nou. 

Berbec

Te preocupi doar de ce este necesar. Nu ai timp de discuții inutile sau de evenimente total neproductive. Vei da dovadă de simț practic. 

Taur

Vei opune rezistență la proiectele noi, însă nu pentru că nu ești de acord, ci pentru că ai nevoie de mai mult timp să procesezi informațiile. 

Gemeni

Ceva te reține atunci când vrei să te ocupi și de tine. De parcă nu ai merita. Dar astrele te invită să nu te autosabotezi. 

Rac

Cei din jurul tău sunt foarte ocupați și nu vor fi la fel de comunicativi precum ți-ai dori. Asta nu înseamnă că trebuie să îți faci tot felul de scenarii. 

Leu

Luna Plină de ieri te-a agitat destul. Astăzi ai nevoie să te liniștești, să te așezi și să îți faci un program cât mai simplu. Eficiența este cheia!

Fecioară

Cu siguranță, ultimele zile nu prea ți-au plăcut. Iar astăzi, cu Luna în semnul tău, vei fi mai sensibil. Cu greu vei face față rutinei. 

Balanță

Privești totul ca un spectator. Chiar și evenimente importante din familie. Ai o nevoie de a te detașa sau de a evita orice emoție intensă. 

Scorpion

Deschiderea față de alți oameni îți va aduce doar beneficii. Și mai ales empatia. Vei observa că așa mai recapeți din încrederea pierdută. 

Săgetător

Vin momente în care ești scos din zona de confort și în care nu mai poți să te întorci. Dar la finalul zilei, vei mulțumi universului. 

Capricorn

Este una dintre zilele care o să îți placă, mai ales dacă nu forțezi nimic. Vei avea multe de învățat de pe urma unor evenimente. 

Vărsător

Astăzi vrei să te retragi în carapacea ta, să nu te deranjeze nimeni și dacă se poate, să dormi mai mult. Dar nu va fi chiar așa. 

Pești

Partenerul este mai comunicativ, iar tu nu ești la fel. Vor apărea momente în care nu veți ști cum să reacționați unul la celălalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel